سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از هولیگان‌ها تا پرتاب نارنجک؛

11 دلیلی که یورو 2016 را عرصه جنگ‌های خیابانی کرد +تصاویر

آبروی فوتبال رفته و حتی گاهی هواداران تیم پیروز هم در خیابان‌های اطراف استادیوم در حالت مستی و عدم کنترل رفتار، با پلیس و یا مردم محلی درگیر شده و کارهای خطرناکی می‌کنند.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از indiatimes ، رقابت‌های یورو 2016 در جریان است و وارد بخش یک هشتم نهایی و رقابت‌های حذفی شده است. جریان فوتبال حرفه‌ای راه خودش را می‌رود و دوست‌داران فوتبال از تعقیب بازی‌های تیم مورد علاقه خود لذت می‌برند اما یورو 2016 فقط یک پدیده برای لذت بردن فوتبال دوستان نیست و این نهایت ساده انگاری است اگر جام ملت‌های اروپا را را تک بعدی و در محور مختصاتی ساده بدون مجهول نگاه کنیم. رقابت بزرگی که در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، صنعت حمل و نقل، گمرک، گردشگری و حتی سیاسی بسیار تاثیر گذار بوده و هنوز هم به روند اثرگذاری و اثرپذیری خود ادامه می‌دهد.

آبروی فوتبال رفته و حتی گاهی هواداران تیم پیروز هم در خیابان‌های اطراف استادیوم در حالت مستی و عدم کنترل رفتار، با پلیس و یا مردم محلی درگیر شده و کارهای خطرناکی می‌کنند. بسیاری از مردم مجهز به سلاح سرد بوده و مشخص نیست این هواداران پس از عبور از حداقل 3 گیت یا دروازه امنیتی، چگونه با خود چاقو و شمشیرهای بزرگ وارد می‌کنند. در خیابان‌های شهرهای مهم فرانسه بر چه اساسی در دست مردم، گاز اشک آور، گاز فلفل و چوب و شوکر دیده می‌شود؟



در این جا به یازده دلیل یا مورد اشاره می‌شود که نشان می‌دهد، یورو 2016 برای فرانسه نتایج منفی و ضررهای تاریخی به بار آورده و در عرصه فوتبال چندان به سود این میزبان به ظاهر قدرتمند و امن و زیبا نبوده است.

1- هواداران روسیه و انگلیس و ماجراهای مارسی



پس از تساوی یک بر یک دو تیم ملی فوتبال انگلیس و روسیه دو طرف به جان هم افتادند، خونریزی از ناحیه سر در 102 مورد گزارش شد و اورژانس بندر مارسی حداقل 300 مورد درمان سرپایی و موردی را گزارش کرد.

2- هشدار سیاسی روسیه به یوفا درباره برخورد با شهروندان روس



هواداران تیم ملی فوتبال روسیه وحشیانه به هواداران انگلیس یورش بردند، این عمل البته خود به خود می‌توانست یک عکس العمل ذاتی هم باشد، در پاسخ به فحاشی 90 دقیقه‌ای انگلیسی‌ها به تاریخ و فرهنگ و رئیس جمهور روسیه.

3- تراکم بالای جمعیت مجارها و وحشیگری آنها



در بازی مجارستان برابر ایسلند، تعداد هواداران مجار آنقدر زیاد بود که حتی نیروهای امنیتی برای چک کردن بلیت هواداران دچار مشکل شدند و جمعیت قابل توجهی از آنها بدون بلیت وارد استادیوم شدند.

4- تدابیر شدید امنیتی به خاطر حادثه اخیر پاریس



پس از قتل عام فرانسوی‌ها در حادثه تروریستی و تلخ پاریس، نیروهای امنیتی به همه چیز بد بین شده و در این مدت رفتار پیس با مردم نیز چندان طبیعی و محترمانه نبوده و نیست. تعداد نیروهای امنیتی هم زیاد است و همین مساله حساسیت مردم را بر می‌انگیزد.

5- ممنوعیت مصرف الکل تبدیل به یک قانون نشد!

کشور فرانسه قبل از رقابت‌های یورو 2016 تصمیم گرفت مراکز فروش مشروبات الکلی را قبل و بعد از هر بازی تعطیل کند، همین موضوع واکنش هواداران کشورهایی چون انگلیس یا ولز را در پی داشت. از طرفی این یک قانون نبود که همه جا و برای همه اعمال شود و همین بی قانونی باعث بی نظمی نزد مردم شد و پلیس هم نتوانست این موضوع را کنترل کند.

6- تبعید هواداران روس و بدرفتاری با روس‌ها



در همان روزهای اول، بیست هوادار روس تبعید شده و از خاک فرانسه اخراج شدند، این موضوع خشم مردم روسیه و مقامات سیاسی این کشور را نیز در پی داشت.

7- انتقال دیرهنگام بازداشت شدگان به بیمارستان و دستگیری‌های گسترده



شاید یکی از اشتباهات پلیس فرانسه در عین بی لیاقتی و بی کفایتی، رفتار زشت با مردم بوده است، نوع بازداشت و دستگیری‌ها خشم مردم را در پی داشته و البته بسیاری از این بازداشتی‌ها خیلی دیر به بیمارستان منتقل شده‌اند.

8- درگیری‌ها بین ملیت‌های مختلف و کشورهای متفاوت



هر ملیتی دیگران را مقصر می‌داند و مردم هر کشوری از کشورهای دیگر نفرت دارند، نژادپرستی موج می‌زند و درگیری‌های خیابانی را تشدید می‌کند.

9- تاثیر عوامل خارجی روی بازیکنان در میدان



مصرف نوشابه انرژی زا، استفاده از نیکوتین، مصرف الکل و سیگار به یک امر ساده و عمومی بین بازیکنان تبدیل شده و آنها در هتل و اردوی خود مدام با این حواشی دست به گریبان هستند.

10- پرتاب نارنجک به داخل زمین، ایده‌ای تازه و بسیار مخرب



هواداران کرواسی رفتاری بی شرمانه داشتند، در حالی که تیمشان از حریف پیش بود، با همتایان خود در تیم مقابل درگیر شده و به سمت آنها نارنجک دستی و نظامی پرتاب کردند. این نارنجک‌های آتشزا به راحتی نباید قابل فروش باشند.

11- بازار داغ گازهای اشک آور



استفاده از گاز اشک آور به صورت افراطی در خیابان‌های شهرهای مهم فرانسه تبدیل به یک بحران شده است.


منبع: مشرق

انتهای پیام/



تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.