سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انسان ها گوشتخوار هستند یا گیاه خوار؟

برخی از خصوصیات جسمی انسان ها با طرزی باور نکردنی با حیوانات گیاهخوار مشابه است و بهتر است در رژیم غذایی هم مانند آنها رفتار کند تا سلامت بماند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تحقیقات جدید توسط دانشمندان نشان می دهند که بدن انسان برای خوردن گوشت مانند حیوانات گوشتخوار رشد نیافته  و بیشتر به لحاظ خصوصیات ظاهری مانند حیوانات گیاهخوار است.

از جمله تفاوت های بین حیوانات گوشتخوار و گیاهخوار که در خصوص انسان نیز قابل تعمیم است 
می توان نمونه های زیر را نام برد:

حیوانات گوشتخوار دارای پنجه هستند اما حیوانات گیاهخوار پنجه ندارند که انسان نیز دارای پنجه نیست.

حیوانات گوشتخوار هیچ منفذی روی پوست برای تعریق ندارند اما انسان ها و حیوانات گیاهخوار دارای منافذ تعریق هستند.

حیوانات گوشتخوار دارای دندان های جلوی تیز برای پاره کردن شکار هستند اما حیوانات گیاهخوار و انسان ها دارای دندان های آسیاب برای جویدن گیاهان و میوه ها هستند.

حیوانات گوشتخوار دارای اسید معده به نام اسید هیدروکلریک بسیار قوی هستند اما حیوانات گیاهخوار و انسان ها دارای اسید معده بسیار ضعیف به میزان یک بیستم گوشتخواران هستند.

حیوانات گوشتخوار دارای غدد بزاقی در دهان خود برای هضم مواد غذایی نیستند اما در گیاهخواران و انسان ها غدد بزاقی برای هضم میوه و سبزیجات تشکیل شده است و تا قبل از رسیدن به معده بخش زیادی از این مواد غذایی هضم می شود.

کارشناسان براساس فیزیک بدن اعتقاد دارند که انسان در دسته گیاهخواران قرار دارد و برای گوشتخواری بدن او شکل نگرفته است.

اکنون در دنیا افرادی که گیاهخوار هستند دارای تناسب اندام عالی، دستگاه گوارش سالم، عدم وجود مشکلاتی چون یبوست، بالا رفتن چربی و فشار خون، پوست و موی زیبا و نیز عدم ابتلا به مشکلات قلبی عروقی به نسبت افراد گوشتخوار هستند.

کارشناسان بر این اساس به افراد توصیه می کنند تا حد امکان از خوردن گوشت قرمز خودداری کنند و در عوض سعی کنند از پروتئین های گیاهی استفاده کنند، درست کردن غذاهای گیاهی زمان کمتری به نسبت غذاهای گوشتی می گیرد و هضم آن نیز سریعتر صورت می گیرد.

گیاهان معمولاً در معده به طورکامل هضم می شوند اما گوشت و فرآورده های گوشتی به دیواره های روده می چسبند و اگر فرد دچار یبوست باشد تا چند روز در روده او باقی می مانند و باعث مسمومیت غذایی و ورود مواد سمی به خون می شوند.

انتهای پیام/

برچسب ها: انسان ، گوشت ، گیاه ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
علی
۲۲:۱۷ ۲۷ اسفند ۱۳۹۹
من یک ساله که وگان ( گیاهخوار مطلق ) هستم و مشکلی برام پیش نیومده و احساس شادابی و تناسب دارم البته که من با گیاهخواران سرتاسر ایران و جهان در ارتباطم و شاهد زندگی سالم و رضایت بخش آنها هم بودم بنابراین مایلم به عنوان فرد تجربه دار به شما توصیه انتخاب رژیم "وگان" رو بکنم
محمد پیری
۰۲:۰۳ ۱۶ تير ۱۳۹۹
فکر کنم شما دیدی مردم پول ندارن گوشت بخرن داری میگی انسان اصلا نباید گوشت بخوره.
ناشناس
۱۷:۵۶ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
آیا حیوانات عقل دارند؟ و چرا ما با حیوانات از راه کلامی نمی توانیم ارتباط برقرار کنیم؟
محمد پیری
۰۲:۰۲ ۱۶ تير ۱۳۹۹
من حس میکنم داری جای گوگل اینجا سرچ میکنی اخه عزیز من باشگاه خبرنگاران تا حالا به کدوم سوال پاسخ داده که این دومیش باشه؟ اینا فقط بلدن حرفشونو بزنن و دیگه ولش میکنن
محسن
۰۹:۳۲ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
اکثر گیاه خواران سم دارند
گندم
۲۱:۳۰ ۰۱ بهمن ۱۳۹۷
برادر اینجا داری حیف میشی برو یه کشور که قدرتو بدونن:)))