سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیرجند؛

افزايش 2تنی توليد گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی

از آغاز امسال 16 تن گوشت شترمرغ و حدود530 قطعه شتر مرغ کشتار شده است،که اين مقدار نسبت به زمان مشابه سال گذشته 2تن افزايش داشته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛ رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت :اين مقدار گوشت به ارزش 8.4ميليارد ريال است که در 13 واحد توليد شده اند.

ولی پور مطلق افزود :13 واحد پرورش شترمرغ ،با 9 واحد به ظرفيت 1هزار و530 قطعه و 4 واحد دیگر با ظرفيت 2هزارو225 قطعه در استان فعال هستند،که با اين 13 واحد برای 70 نفر به صورت مستقيم و برای 200 نفر غير مستقيم شغل ایجاد شده است.

وی گفت :حدود 30 درصد گوشت شترمرغ توليدی در استان مصرف می شود و مازاد آن به استان های تهران،فارس صادر می شود.

انتهای پيام/غ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.