سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بروز درد قفسه سینه و روش های درمانی

بروز درد قفسه درد قفسه سینه با چه عواملی بروز میکند علل ایجاد این قبیل دردها چگونه است و با چه روش هایی قابل برطرف شدن و درمان می باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  فوق تخصص قلب سیگار نکشیدن و انجام ورزش را دو راهکار پیشگیری از بیماری‌های قلبی عنوان کرد، گفت: در مقالات علمی مهم‌ترین علت فوت بیماران قلبی دیر مراجعه کردن به پزشک است. 
 
خداپرست درباره دردهای قفسه سینه و ارتباط آن با بیماری‌های قلبی گفت:دردهایی که از نظر قلبی اهمیت دارند دردهایی هستند که از ناحیه شکم تا فک تحتانی ایجاد می‌شوند یعنی اگر فردی با این درد‌ها مواجه شد حتما باید از نظر بیماری قلبی بررسی شود. 
 
وی ادامه داد: الزاما اینگونه نیست که هر دردی در این ناحیه، درد قلب باشد اما دردهای قلبی در این ناحیه انتشار می‌یابند و درباره این نوع درد‌ها حتما باید با پزشک مشورت شود. 
 
فوق تخصص قلب درباره ویژگی‌ها و علائم دردهای مربوط به بیماری قلبی گفت: دردی که با فعالیت در فرد ایجاد یا تشدید می‌شود یا اینکه به همراه درد عرق سرد بر پیشانی فرد نیز می‌نشیند بیشتر به سمت دردهای قلبی متمایل است همچنین دردهایی به سمت ناحیه کتف چپ، مچ دست چپ و پشت تیر می‌کشند بیشتر احتمال بیماری قلبی را با خود به همراه دارد. 
  
وی در ادامه افزود: درباره دردهایی که در قسمت جناق سینه پخش باشد، نه به شکل نقطه‌ای بلکه به شکل مبهم در پشت جناق سینه باید به دردهای قلبی شک کرد و به پزشک متخصص قلب مراجعه شود. 
   
فوق تخصص قلب تاکید کرد: میزان درصد دردهای ناشی از بیماری قلبی بستگی به این دارد که درد در منطقه وسیعی از ناحیه شکم تا فک بالا وجود داشته باشد که وجود این علامت احتمالا 10 تا 20 درصد نشان از بیماری قلبی است اما بالای 70 درصد از دردهای منتشره در قفسه سینه نشان از بیماری قلبی است. 
  
وی با بیان این موضوع که فرد هیچگاه دردهای قفسه سینه را به بیماری غیر از درد قلب معنا نکند و به خود درمانی نپردازد، خاطرنشان کرد: در مقالات علمی مهم‌ترین علت فوت بیماران قلبی دیر مراجعه کردن بیمار به پزشک است؛ حتماً دردهای این چنین را باید به دردهای قلبی منتسب بدانیم و برای درمان آن اقدام کنیم و اگر بیماری قلبی وجود نداشته باشد با درمان دارویی و آرام بخش‌ها درد را کنترل خواهیم کرد. 
  
خداپرست، بیان کرد: تشخیص اینکه درد ناشی از بیماری قلبی است یا خیر کار بسیار سختی نیست حتی پزشکان عمومی نیز می‌توانند در تشخیص درد قلبی کمک کنند و تشخیص دهند که آیا می‌توان به این درد رویکرد درمانی داشت، و پس از این مرحله فرد باید به متخصص قلب مراجعه کند. 
  
فوق تخصص قلب درباره راه‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی گفت: یکی از بزرگ‌ترین مسائل در درمان دردهای قلبی نکشیدن سیگار و انجام ورزش است، حتی فردی که بیماری قلبی ندارد با این روش پیشگیری و کنترل قابل توجهی را از این نوع بیماری برای فرد ایجاد خواهد شد. 
منبع: خبرگزاری دانشجو
انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.