سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فاسدترین شهرهای جهان کدامند؟

امروزه فساد یکی از بزرگ‌ترین موانع پیشرفت شهرهای جهان محسوب می‌شود.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از گاردین؛ شیکاگو، یکی از فاسدترین شهرهای آمریکا در طول تاریخ این کشور محسوب شده و با گذشت زمان نیز جایگاه و عنوان خود را در این زمینه حفظ کرده است. در طول 40 سال گذشته، بخش قضایی شیکاگو با بیش از 1500 پرونده، بیشتر از هر شهر دیگری در آمریکا با مشکل فساد مواجه شده است. گزارش منتشر شده از سوی دانشگاه ایلینوی، شیکاگو را به عنوان پایتخت فساد در آمریکا معرفی کرد.

 خارج از آمریکا، شیکاگو رقبای بسیاری پیدا کرده است. در کلمبیا 1380 شهردار در طول هشت سال به فساد مالی محکوم شده‌اند. در اوکراین از هر 10 خبر، یکی به فساد در توسعه شهری مربوط می شود. در اسپانیا، گزارش های فساد در خصوص اشخاص سیاسی مهم باعث رسوایی شده و 95 درصد از مردم این کشور باور دارند فساد در اسپانیا کاملا سازمان دهی شده است. در ریو دو ژانیرو، دادستان های شهر و اعضای مجلس در حال بررسی قراردادهای المپیک به دلیل احتمال وجود فساد مالی در اجرای آن ها هستند.

یکی از دلایل اصلی گسترش فساد در مناطق شهری، کمبود منابع است. نبود منابع مورد نیاز باعث می شود افراد خاصی بتوانند با فراهم کردن آن ها در مناطق شهری قدرت قابل توجهی کسب کنند و شهر را به کنترل خود درآورند.

ریسک افزایش فساد شهری هر روز رو به افزایش است. پیش بینی شده است در 30 سال آینده، جمعیت افراد ساکن شهرها 2.5 میلیارد نفر افزایش یابد. بر اساس بررسی ها، بیشتر این افزایش جمعیت در مناطقی رخ می دهد که در آن ها فساد و فعالیت های مشابه معمول است. بر اساس آمار منتشر شده از سوی سازمان شفافیت بین‌الملل، کشورهای هند، چین و نیجریه که در حال حاضر شاخص فساد بالایی را به خود اختصاص داده اند، تا سال 2050 بیش از 1 میلیارد نفر شهروند شهرنشین جدید خواهند داشت. بر مبنای فضای مسکونی و تجاری، هند در 10 سال آینده هر سال معادل یک شهر شیکاگو را بنا خواهد کرد.

با این حال برخلاف تاثیر مستقیم شهرها در روند زندگی روزمره ما، اقدامات ضد فساد در سطح کلی کشورها صورت گرفته است و نه در سطح مناطق شهری داخلی آن ها. 

"آنجا تیمیلسینا،" مدیر اجرایی طرح جهانی ضد فساد اداری، در این باره اظهار کرده است: "در سطح بین المللی، بسیاری از کشورها در حال مبارزه با فساد در سطح بالاتر هستند و امیدوارند اثرات آن به مرور وارد شهرها شود؛ اما این موضوع به این شکل رخ نخواهد داد. این بخشی است که نیاز به تمرکز و دقت بسیار بیشتری دارد. یکی از نیازهای اصلی مبارزه با فساد در سطح شهری، مشخص کردن شهرهایی است که فساد در آن ها رایج تر است."

بر اساس اطلاعات جزئی موجود، تعدادی از شهرهای جهان در شاخص فساد، بیشتر از سایرین به چشم می آیند، در آمار منتشر شده، موگادیشو در سومالی، کابل در افغانستان و جوبا در سودان جنوبی در میان نامناسب ترین شهرهای مرتبط با فساد قرار گرفته اند. این آمار نشان می دهد که شهرهای درگیر در نبرد و جنگ از وضع نامناسب‌تری برخوردار هستند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۴:۵۸ ۲۶ مرداد ۱۳۹۷
ننگ بر امریکا
ㄴ댜
۱۳:۰۳ ۲۵ خرداد ۱۴۰۳
زهرمار ایران که از همه فاسد تره
ناشناس
۰۰:۰۴ ۰۲ تير ۱۳۹۵
چرا درباره فساد مالی مدیران در کشور خودمان کمسلمانیم نمینویسید بنظرم در دنیا مقام اول را داریم از مطبوعات ایران تقاضا دارم پیگیریی کنند
ناشناس
۲۲:۰۷ ۰۱ تير ۱۳۹۵
خدا را شکر ما در این کشور فسادی نداریم همه فسادها در خارج کشور است.
ناشناس
۲۰:۳۶ ۰۱ تير ۱۳۹۵
حروم زاده های دروغگو