سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جهانگیری در جمع خبرنگاران:

برخلاف برخی سیاه نمایی‌ها وضع واحدهای تولیدی لوازم خانگی خوب است

معاون اول رییس جمهور گفت: بهره وری بالا و بازار پرطرفدار واحدهای تولیدی لوازم خانگی نشان می‌دهد اوضاع آنطور که برخی‌ها می‌خواهند سیاه نمایی کنند نیست.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور امروز (سه شنبه) پس از بازدید از چند واحد صنعتی در مصاحبه با خبرنگاران گفت: امروز از سه واحد بزرگ صنعتی در یکی از بزرگ‌ترین شهرک‌های صنعتی کشور بازدید کردم که تولید خوب، بهره وری بالا و بازار پرطرفدارشان نشان می‌دهد اوضاع آنطور که برخی‌ها می‌خواهند سیاه نمایی کنند نیست. 

وی با بیان اینکه دو واحد از کارخانجاتی که از آن‌ها بازدید کرده در بخش لوازم خانگی فعال هستند اظهار داشت: در روزهای اخیر با توجه به مسائلی که برای یک نام تجاری در حوزه لوازم خانگی پیش آمد برخی تلاش کردند اینگونه نشان دهند که واحدهای صنعتی کشور با مشکل روبروست اما در این بازدید مشخص شد که واحدهای تولید کننده لوازم خانگی با وجود واردات و قاچاق وضعیت خوبی دارند. 

معاون اول رییس جمهور با تاکید براینکه مهم‌ترین نکته در اداره واحد‌ها مسئله مدیریت است تصریح کرد: مدیر آگاه به مسائل بین المللی، بازار و زمان که دارای تجزیه و تحلیل است می‌تواند در این شرایط واحد خود را خوب و با نشاط اداره کند. 

جهانگیری ادامه داد: البته برخی مشکلات هم وجود دارد که نیازمند حمایت دولت از این واحدهاست تا ظرفیت تولید داخلی حفظ شود. خوشبختانه هر کدام از این سه واحدی که مورد بازدید قرار گرفت ۴۰۰ تا ۷۰۰ نفر نیروی فعال دارند و تولید خود را با قوت ادامه می‌دهند. 

وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰۰ واحد صنعتی در منطقه پاکدشت واقع شده است هدف اصلی خود از این سفر را قرار گرفتن در جریان وضعیت واحدهای صنعتی دانست. 

معاون اول رییس جمهور در پاسخ به سوال دیگری پیرامون کمبود نقدینگی و نبود سرمایه در گردش اظهار داشت: در سال ۹۳، ۳۴۰ هزار میلیارد تومان و در سال ۹۴، ۴۱۷ هزار میلیارد تومان از طریق سیستم بانکی سرمایه در گردش به مدیریت واحدهای مختلف اختصاص یافته که ۳۰ درصد آن در بخش صنعت بوده است. 

جهانگیری با تاکید براینکه این سیاست ادامه خواهد یافت و بانک‌ها باید سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را تامین کنند، گفت: تلاش می‌کنیم تا همه واحدهای بالای ۶۰ تا ۸۰ درصد تکمیل شوند و در برنامه ریزی‌های مربوط به اقتصاد مقاومتی حمایت‌های ویژه‌ای از واحدهایی که نیاز به سرمایه در گردش دارند و یا نیازمند حمایت هستند و حتی واحدهایی که تولید خوبی دارند انجام شده است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.