سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل؛

خدمات رسانی 12 پایگاه امدادی به مسافران تابستانی اردبیل

مدیرعامل جمعیت هلال احمر اردبیل گفت: ۱۲ پایگاه امدادی به مسافران و گردشگران تابستانی استان خدمات‌رسانی می‌کنند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ بهرام غیبی در بازدید از پایگاه‌های امدادی شهرستان پارس‌آباد اظهار داشت: در حال حاضر 12 پایگاه امدادی شامل 11 پایگاه بین شهری و یک پایگاه امداد کوهستانی در سطح استان اردبیل آماده خدمات‌رسانی به مسافران در ایام تابستان است.

وی بازدید از پایگاه‌های امدادی را در راستای ارزیابی آمادگی امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی در این زمینه دانست و بیان کرد: تمامی پایگاه‌های تدارک دیده شده در سطح استان از آمادگی لازم برای خدمات‌رسانی و امدادرسانی به مسافران تابستانی برخوردار هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به خدمات‌رسانی هلال احمر استان اردبیل در ایام تعطیلات نوروزی به مسافران و گردشگران تصریح کرد: با تجهیز نیروی انسانی و تجهیزات تلاش می‌کنیم تا همچون ایام نوروز در تعطیلات تابستانی نیز خدمات مناسب و بهینه‌ای را به مسافران ورودی به استان ارائه دهیم.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.