وی با بیان اینکه توجه به برخی نکات در حوزه سلامت ضروری است، بیان داشت: هنوز در جامعه اسلامی ما روستاهای زیادی وجود دارند که مردم باید در وقت اداری و روزهای غیرتعطیل بیمار شوند چرا که در زمان تعطیلی درمانگاه و درمان هم تعطیل است.
وی با بیان اینکه بسیاری از دهستانها از وجود آمبولانس محرومند تأکید کرد: به عنوان مثال در شهری که مسجد جامعش سابقه بیش از هزار سال دارد مردم برای مداوای برخی بیماریهای معمولی باید به شهرهای بزرگ و همجوار مراجعه کنند که این مسئله خود مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است.
مسعودی در ادامه تصریح کرد: متأسفانه در کشور اسلامی ما به علت کمبود دستگاه رادیولوژی و سونوگرافی زنان ما مجبورند به متخصص مرد مراجعه کنند و یا باید از خیر آن موضوع بگذرند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه متأسفانه به مسئله پیشگیری قبل از درمان کمتر توجه میشود، گفت: با این حال باید فرهنگ مصرف دارو و کیفیت نسخه نویسی مورد توجه مسئولین بهداشت و درمان کشور قرار گیرد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه باید طب سنتی اهمیت داده شود، اظهار داشت: بدون شک این داروها ضرر کمتری دارند که میتوانند در سبد دارویی مردم قرار گیرند.
مسعودی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر آمار سرطان در کشور افزایش یافته که باید به آن توجه شود.
انتهای پیام/