سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیستان وبلوچستان

کشف تقلب احتمالی در فرآورده های لبنی با راه اندازی آزمون جدید

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از راه اندازی آزمون اندازه گیری استرول های گیاهی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی این معاونت خبر داد.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛دکتر علیرضا مبارکی درخصوص اهداف راه اندازی این آزمون گفت: آزمون اندازه گیری استرول های گیاهی یکی از آزمون های مهم در زمینه کشف تقلب احتمالی در فرآورد ه های لبنی می باشد.

وی افزود: یکی از تقلب های رایج در فرآورده های لبنی، افزودن روغن های نباتی مانند روغن پالم به فرآورده هایی مانند ماست، پنیر، کره و روغن حیوانی است.

وی ادامه داد: این آزمون از دی ماه سال 1394 در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی بصورت آزمایشی راه اندازی شد و پس از تکمیل مستندات و تایید نهایی صحت نتایج بدست آمده، از خردادماه سال جاری بصورت عملی راه اندازی شده است.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.