سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تحلیلی مجازی از روزنامه های کشور؛

هک تلگرام برای آنهایی که به همسرخود شک دارند/ موبایل دارای بیشترین سیگنال مضر برای بدن/ کوچ قاچاقچیان از مغازه ها به فروشگاه های آنلاین

روزنامه‌های کشور به تحلیل سوژه های روز فضای مجازی پرداخته اند. ما در اینجا به گزیده ای از این اخبار داغ فضای مجازی در روزنامه ها می پردازیم.

به گزارش خبرنگار اخبارداغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزنامه های مختلف کشور از جمله شهروند، شرق، جوان، تفاهم و... نگاهی به سوژه های روز فضای مجازی داشته اند که از آن جمله  می توان به هک تلگرام برای آنهایی که به همسر خود شک دارند، مضرات سگینال موبایل برای بدن و کوچ قاچاقچیان از مغازه ها به فروشگاه های آنلاین اشاره کرد.

روزنامه شهروند

روزنامه شهروند نگاهی متفاوت به جایگاه قاچاق پوشاک در سایت های اینترتی و شبکه های اجتماعی داشته، ماجرا از این قرار است که قاچاق پوشاک به طورکلی رنگ و بوی دیگری به خود گرفته و قاچاقچیان با روشی نوین در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام و اینستاگرام توانسته‌اند به طورماهرانه به کار خود به صورت آنلاین ادامه داده و ردپایی از خود باقی نگذارند، صدمات قاچاق کالا از طریق شبکه های اجتماعی به مراتب آسیب ها و مضرات گسترده ای به امینت کشور خواهد زد.

این روزنامه در ادامه  تحلیل  نحوه عملکرد نهادهای نظارتی در نگاهی اجمالی به موضوع پرچالش قاچاق کالا از طریق سایت های اینترنتی و شبکه های اجتماعی پرداخته و متاسفانه  موضوع به جایی می رسد که  نهادهای نظارتی مانند نظام صنفی کشور آنچنان که باید روی  معضلی به این مهمی نظارتی نداشته و به طور جدی اقدام تاثیرگذاری برای کاهش معضل بزرگ قاچاق پوشاک از طریق شبکه های اجتماعی انجام نداده‌اند؛ به راستی چه کسانی باید نظارت کافی بر معضل بزرگی چون قاچاق پوشاک از طریق شبکه های اجتماعی داشته باشد؟


روزنامه شرق

اما از موضوع قاچاق پوشاک سایت های اینترنتی و شبکه های اجتماعی در روزنامه شهروند که بگذریم  به موضوع هک تلگرام برای آنهایی که به همسر خود شک دارند در روزنامه شرق می رسیم. این روزنامه به چالش مضرات شبکه های اجتماعی و انواع پیام رسانها می پردازد، مضراتی که منجر به فروپاشی  کانون گرم خانواده ها می شود از جمله بروز آسیب های اجتماعی مختلفی که شاید منشا و نقطه اولیه آنها شبکه های اجتماعی باشد و نبود اطمینان طرفین و حس خیانت. اما موضوع به همن جا ختم نمی شود. نبود اطمینان زوج ها به یکدیگر و پررنگ شدن حس خیانت بین طرفین  باعث می شود که افراد و یا شرکتهای مختلف و سودجو وارد عمل شده و با نیت کسب درآمد، وعده هک تلگرام دیگران را داده و وقت و بی وقت پیام هایی برای شما بفرستند که اگر به همسر خود شک دارید برای هک تلگرام به این شرکت ها مراجعه کنید اما در حقیقت کاربران با کمی حوصله و وقت گذاشتن می توانند خودشان به راحتی هک تلگرام را انجام دهند.

در ادامه روزنامه شرق موضوع های مختلفی ازجمله هک تلگرام توسط خود کاربران، کدام پیام رسان یا کدام ضریب امنیتی، آیا اصلا تلگرام هک  می شود یا خیر را مورد چالش و بررسی خود قرارداده است.





روزنامه شرق در موضوع دیگر خود به آینده ای بدون فناوری نو پرداخته است، موضوع از این قرار است که با توجه به افزایش صد برابری سطح زیر کشت محصولات مهندسی ژنتیک دربیستمین سال تولید وتجاری سازی، سازمان های بین المللی در علم مهندسی ژنتیک دنیا معتقدند که برای مطالعات علمی در سطح بین المللی، تجاری سازی و سلامت انسانی در مصارف مختلف کاربرد دارد و برای موفقیت در این زمینه به هیچ وجه مستندی از ارتباط کلایفوسیت و سرطان و محصولات مهندسی ژنتیک مشاهده نشده و محصولات مهندسی ژنتیک محصولاتی سالم و پاک داشته و آینده ای امن و بدون فناوری نو خواهیم داشت که مضرات  فناوری نوین بیشتر از فواید ان است.







اما از موضوع های چالشی روزنامه شرق که بگذریم به موضوع مضرات سیگنال موبایل در روزنامه تفاهم می رسیم که مدیرکل سرویس های رادیویی سازمان تنظیم مقررات وزارت ارتباطات درباره جزئیات استاندارهای مدنظر در تشعشعات آنتن وگوشی های همراه به این روزنامه  می گوید: پارازیت دارای سیگنال قوی نیست و استاندارهای مرتبط با حدود تشعشعات امواج الکترومغناطیسی تاکنون رعایت شده وهمچنان رعایت می‌شود. در ادامه این روزنامه به بررسی میزان تشعشعات سیکنال موبایل پرداخته و موضوعایی همچون کمترین میزان تشعشعات در وای فای یا قوی ترین سیگنال در موبایل و یا قوی نبودن امواج پارازیت درکشور را مورد چالش و بررسی قرار داده و از نهادهای مختلف نظارتی بر این امر جویای پاسخ صحیح ازاین نهاد شده است.




روزنامه جوان

 روزنامه جوان به موضوع  ربات‌های کتابدار پرداخته است. در علم رباتیک با مباحث بسیاری روبرو هستیم اما اخیرا یک ماشین خودکار با نقشه برداری لیزری و برچسب های رادیویی به طور اجمالی به بررسی قفسه های کتاب می پردازد و می تواند اطمینان حاصل کند همه کتاب ها در جای خود قرار دارند و اشتباهی جای دیگری نیستند. در ادامه این روزنامه به کارایی و قابلیت های این ربات کتابدار پرداخته و نحوه کارکرد این ربات را مورد چاش وبررسی قرار داده است.







انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.