به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛کشک به علت داشتن اسیدهای عالی ، ضد عفونی کننده دستگاه هاضمه معده ، روده ی کوچک و روده ی بزرگ می باشد کشک به عنوان یک غذای نفاخ و هم آورنده و سفت کننده روده محسوب می شود؛ به همین علت برای هضم راحت آن از نعنای خشک استفاده می گردد. علاوه بر آن، کلسیم بالا و فسفر موجود در کشک می تواند در پیشگیری از پوکی استخوان موثر باشد.
کشک با حجم کم خود، یک ماده غذایی معجزه آساست که در بردارنده تمامی خواص شیر و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و نیاسین (ویتامین B3) است.
کشک به عنوان یک غذای مقوی گرسنگی را کاهش داده و حجم کمی از معده را اشغال می کند. از کشک به عنوان یک افزودنی به غذاها نیز می توان استفاده کرد و طعم غذاها را تغییر داد.
بررسی ها نشان می دهند، مقدار کلسیم در 30 گرم کشک تازه بدون نمک و چربی معادل میزان یک لیوان شیر 250 سی سی است. به عبارتی کشک منبع خوب کلسیم است اما متاسفانه کشک هایی که به صورت خشک عرضه می شوند مقدار زیادی نمک دارند که جذب کلسیم را کاهش می دهند. کشک می تواند در کاهش وزن و آب شدن چربی های بدن بسیار موثر باشد.
کشک با حجم کم خود، یک ماده غذایی معجزه آساست که در بر دارنده تمامی خواص شیر می باشد و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین می باشد و می توان مقداری از آن را جایگزین شیر و ماست روزانه کرد.
انتهای پیام/ح