سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش/

تکلیف بزرگترین فراکسیون اصولگرایی مجلس چیست/اتصال یا انفصال!

در حال حاضر فراکسیون ولایت اساس‌نامه و هیات رئیسه دائم ندارد و این موضوع مورد انتقاد برخی رسانه ها قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از هیاهو های انتخابات مجلس دهم طبیعی بود که دو هر طیف سیاسی بخواهند با تشکیل فراکسیون های منسجم به اهداف خود برسند.

در این راستا منتخبین مردم در قالب دو فراکسیون امید و ولایت گرد هم آمدند و جلسات متعددی را برای انتخاب هیات رئیسه و در حالت کلی تر برای رسیدن به تمام اهداف خود برگزار کردند. منتخبین مردم در فرصت‌های مختلف گرد هم می‌آمدند تا با هماهنگی هرچه بیشتر به اهداف خود به برسند.

*پس لرزه‌های انتخابات هیات رئیسه

پس از انتخاب رئیس و نواب مجلس ، تب و تاب جلسات فراکسیون ها هم کمی آرام تر شد. اما در حال حاضر برخی معتقد هستند با گذشت روزهای بسیار از اعلام موجودیت اجتماع بزرگ اصول گرایان، فراکسیون ولایت تا امروز اساس نامه ای مکتوب نداشته است و به نظر می‌رسد اصول گرایان مجلس دهم تنها برای به ریاست رساندن علی لاریجانی از اختلافات خود گذشته اند و حالا که لاریجانی رئیس شده است اختلافات نمایان شده و آن ها حتی هنوز نتوانسته‌اند هیات رئیسه دائم برای خود انتخاب کنند.





موارد مذکور انتقاداتی بود که طی چند روز گذشته تحت عنوان یادداشت یکی از نمایندگان مجلس دهم در روزنامه های اصلاح طلب به چاپ رسید و چند تن از منقدین نیز بر آن تاکید کردند.

*برای رسیدن به هدف اختلافات را کنار گذاشته‌ایم/به زودی اساس نامه تنظیم می‌شود





سید حسین نقوی حسینی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان در این خصوص ضمن اشاره به روند شکل گیری و فعالیت فراکسیون ولایت گفت: پس از تشکیل مجلس دهم نمایندگان اصولگرا از طیف‌های مختلف تلاش کردند تا یک فراکسیون واحد را تشکیل دهند.

وی ادامه داد: به همین جهت نشست‌های بسیار متعدد در این راستا تشکیل شد که  البته از طیف‌های مختلف اصولگرایی بود به طور مثال یکبار آیت الله موحدی کرمانی نمایندگان را دعوت کرد و در آن نشست یک کمیته 7نفره تشکیل شد.

نماینده مردم ورامین و پیشوا گفت: در نهایت با نشست‌های مشترکی که با علی لاریجانی برگزار شد همه تصمیم گرفتند تمامی طیف‌های اصولگرایی یک فراکسیون را تشکیل دهند و فراکسیون فراگیر تشکیل شود که این فراکسیون شامل همه نمایندگان غیر از اعضای لیست امید بود.

نقوی تصریح کرد: بنابراین همه افراد از اختلاف های خود گذر کردند تا یک فراکسیون واحد شکل بگیرد و پس از تشکیل فراکسیون نشست هایی برگزار شد  که در نهایت به انتخابات هیات رییسه رسیدیم، تمام اعضای فراکسیون به این نتیجه رسیدند که بهترین گزینه برای ریاست آقای لاریجانی است.

وی ضمن تایید این موضوع که فراکسیون هنوز اساس نامه ندارد افزود: در حال حاضر فراکسیون ولایت کارخود را به رسمیت آغاز کرده است اما قرار است در آینده‌ای نزدیک جلسه مجمع عمومی این فراکسیون به منظور  انتخاب هیات رییسه و تدوین اساسنامه مشخص شود.

نماینده مردم ورامین و پیشوا گفت: البته در این میان شنیده می‌شود که برخی قصد دارند فراکسیون دیگری تشکیل شود و از فراکسیون ولایت جدا شوند که باید بگویم ما نمی‌توانیم مانع جدایی کسی از این فراکسیون شویم.

نقوی حسینی که از رفتار غیر فراکسیونی برخی نمایندگان انتقاد داشت گفت: من نسبت به عدم وجود رفتار فراکسیونی در آرای داده شده اعتراض داشتم.

وی افزود: وقتی نماینده ای می‌پذیرد با یک فراکسیون کار کند و در جلسات آن شرکت می کند و همه عهد میبندند که به کاندیدای مورد نظر فراکسیون مذکور رای بدهند لذا افراد باید متعهد به تصمیمهای جمعی باشند البته  چنین اعتراضهایی در فراکسیون امید نیز نسبت به رفتارهای برخی از نمایندگان نیز دیده می‌شود.

*انتقادها می‌تواند سازنده باشد


شاید یکی از موضوعات عادی در مسائل سیاسی انتقاد و به راه انداختن موج رسانه‌ای علیه جناح مقابل باشد اما این موضوع مطرح است که گاهی انتقاد های جناح و جریان سیاسی مخالف می تواند موجب رشد و بالندگی شود.  در حال حاضر فراکسیون ولایت بزرگترین اجتماع اصول گرایان است و به گمان برخی ناظران سیاسی، زیبنده است که هرچه سریع تر نقض های این فراکسیون اعم از نداشتن اساس نامه مکتوب و همچنین هیات رئیسه دائم از میان برداشته شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.