به گزارش
دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ "یورگن شنک"، مدیر سیستم قوای محرکهی برقی مرسدس بنز در نمایشگاه تکنولوژیهای این شرکت در اشتوتگارت، به این مساله اشاره کرد که با توجه به برنامههای جدید مرسدس بنز در حوزهی باتری، میتوان انتظار دو برابر شده ظرفیت باتریها را در هر 5 سال یا پیشرفت 14 درصدی آنها به طور سالیانه، داشت. شنک در پاسخ به این سوال که مرسدس بنز چگونه میتواند نزدیک به سه برابر سرعت تسلا در توسعهی باتریها پیشرفت داشته باشد، گفت:ایلان ماسک آنقدر که فکر میکند، باهوش نیست. ما مخترع خودروها هستیم و به خوبی میدانیم چگونه آن را توسعه دهیم.
ما به خوبی قادر هستیم که ظرفیت باتریها را بیشتر کنیم یا اندازهی آنها را کاهش دهیم.ایلان ماسک سال گذشته در خصوص پیشرفت باتریهای صنعت خودرو گفته بود که انتظار افزایش حجم 5 درصدی آنها را به طور سالیانه دارد. این موضوع به معنی دو برابر شدن ظرفیت باتریها پس از 15 سال است که در برابر آمار ۵ سالهی مرسدس بنز، پیش و پا افتاده است. البته باید به این موضوع نیز اشاره کرد که استراتژی مرسدس بنز در زمینهی توسعهی باتریها با تسلا تفاوتهایی دارد. مرسدس بنز قصد توسعه و ایجاد تغییرات بنیادی در ساختارهای باتری دارد.
"شنک" در این خصوص گفت:ما به صورت بلند مدت قصد بهبود تکنولوژیهای باتریها اعم از جایگزین الکترودهای فلزی با نمونههای سولفور یا هوایی داریم. در حال حاضر رقابت سنگینی در حوزهی باتریها در جریان است و ما نیز با آگاهی به آن وارد این رقابت شدیم و نهایت تلاش خود را برای پیشرفت در این حوزه و قبضهی بازار، میکنیم.پیش از این مرسدس بنز و تسلا سابقهی همکاری با یکدیگر را داشتند و تسلا از تعدادی از قطعات تولیدی مرسدس بنز در خودروهای خود بهره میبرد.
یورگن شنک در این خصوص نیز گفت:ما از تسلا سرعت بالای توسعه را آموختیم و آنها مدیریت کیفیت، تولید و برنامهریزی برای بهترین شدن را از ما آموختند. به عقیدهی شنک، تجربهی بسیار بالای مرسدس بنز در تولید خودرو درس سختی برای تسلا جهت فراگیری خواهد بود. مرسدس بنز در نمایشگاه خودروی پاریس 2016 اولین خودروی برقی خود را برای تولید و عرضهی انبوه معرفی خواهد کرد.
طبق شایعات این خودرو توانایی طی 500 کیلومتر مسافت را با هر بار شارژ دارد و پیش از اتمام دههی جاری میلادی نیز در بازارها عرضه خواهد شد.
منبع: caradvice
انتهای پیام/