سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

تولید چای شیرین با قند طبیعی استویا

پژوهشگران مازندرانی نخستین بار در کشور چای با قند طبیعی گیاه استویا تولید کردند .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، پژوهشگر طرح تولید چای با قند طبیعی با بیان اینکه این چای با گیاه استویا ترکیب شده است گفت : گلبرگ های گیاه استویا با داشتن دی ترپن گلیکوزیدی به نام استویوزاید ، 300 برابر شیرین تر از ساکاروز یا قند معمولی است .

دهپور با بیان اینکه گیاه استویا سیکلامات کلسیم ، ساخارین و آسپارتام ندارد افزود : این چای به علت  تولید نکردن کالری برای افراد دیابتی قابل استفاده است .

وی با بیان اینکه تکثیر گیاه استویا به علت غیربومی بودن و تولید نشدن بذر بسیار مشکل است افزود : با بهره گیری از روش کشت بافت ، گیاهچه های استویا در استان تولید شده است .

استویا بومی نواحی شمالی آمریکای جنوبی است که 15 سال پیش وارد ایران شد و اهمیت ویژه ای در صنایع دارویی و غذایی دارد .

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.