انوشه عنوان کرد: در آب هایی که میزان نیترات آن ها از حد مجاز بیشتر می شود، تغییرات شیمیایی افزایش می یابد و همچنین با جوشاندن این آب ها، نیترات موجود در آن ها تبدیل به نیتریت شده که بروز بیماری های سرطانی را به دنبال دارد.
وی با اشاره به این که آب هایی که مکرر جوشانده شده ، مضر و سرطان زا است ، اظهار داشت: با مصرف آب های جوشیده ممکن است در ابتدا بدنتان علائمی از خود نشان ندهد اما با گذشت زمان، واکنش های شیمیایی اثرات منفی به جای می گذارند. جوشاندن آب به دفعات زیاد، باعث کاهش اکسیژن و املاح معدنی درآن می شود که در نتیجه پوسیدگی دندان ها و سرطان را به دنبال دارد.
وی در پایان یادآور شد: برای تشخیص آب هایی که میزان نیترات موجود در آن ها بیش از حد طبیعی است باید به نکاتی همچون رنگ آب و مزه آن قبل از جوشاندن توجه کرد.
انتهای پیام/
بیشتر وگویا. وکارشناسی رسانه ای بفرمایید
این را گفتم که بدانید چگونه میشود...