سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با جوشاندن مکرر آب سرطان به شما نزدیک می شود!

یک متخصص تغذیه گفت: جوشاندن مکرر آب پوسیدگی دندان ها را به دنبال دارد.

محمد علی انوشه متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران،گفت: جوشاندن مکرر آب باعث تغییرات شیمیایی در ترکیب آن شده و احتمال به وجود آمدن برخی مواد شیمیایی مانند نیتریت افزایش می یابد.

انوشه عنوان کرد: در آب هایی که میزان نیترات آن ها از حد مجاز بیشتر می شود، تغییرات شیمیایی افزایش می یابد و همچنین با جوشاندن این آب ها، نیترات موجود در آن ها تبدیل به نیتریت شده که بروز بیماری های سرطانی را به دنبال دارد.

وی با اشاره به این که آب هایی که مکرر جوشانده شده ، مضر و سرطان زا است ، اظهار داشت: با مصرف آب های جوشیده ممکن است در ابتدا بدنتان علائمی از خود نشان ندهد اما با گذشت زمان،  واکنش های شیمیایی اثرات منفی به جای می گذارند. جوشاندن آب به دفعات زیاد، باعث کاهش اکسیژن و املاح معدنی درآن می شود که در نتیجه پوسیدگی دندان ها و سرطان را به دنبال دارد.

وی در پایان یادآور شد: برای تشخیص آب هایی که میزان نیترات موجود در آن ها بیش از حد طبیعی است باید به نکاتی همچون رنگ آب و مزه آن قبل از جوشاندن توجه کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۲۳ ۲۶ خرداد ۱۳۹۵
من در کتری رو باز میزارم,,ایتجوری هرچی توش باشه از نیترات گرفته تا کلر که میزنن با جوشیدن بخار میشه,,و.از اب خارج میشه,,,اب جوشیده قطعا از این اب لوله کشی سالم تره.
ناشناس
۰۳:۳۸ ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
باسلآم... موضوع مکرر جوشیدن آب را!!!!

بیشتر وگویا. وکارشناسی رسانه ای بفرمایید
ناشناس
۰۲:۰۷ ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
خوب که گفتید، من سماور رو با همون اب داخلش، هر دفعه روشن میکنم و یک قهوه میخورم...شاید سه روز یکدفعه تمام میشود...
این را گفتم که بدانید چگونه میشود...
ناشناس
۰۰:۲۳ ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
طبق روایات آب جوشیده از بهترین آبها و برای بدن مفید است.