به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛حجت الاسلام عبادی در مراسم محفل انس با قرآن كريم افزود : يکى از رذايل اخلاقى که در طول تاريخ بشر آثار منفى فردى و اجتماعى داشته، مسئله حسادت است
وي خاطر با اشاره به اينكه پروردگار متعال مىخواهد که همه ما سرشار از نيرو و اشتياق باشيم و جسم، ذهن و روحى سالم داشته باشيم خاطرنشان كرد : ،بىترديد، زندگى پر نشاط و با طراوت منظور پروردگار است و ذهنيتهاى نادرست، اين وضعيت مطلوب را برهم مىزند.يکى از ذهنيتهاى نامطلوب، «حسادت» است
حجت الاسلام عبادی گفت: از نظر قرآن کريم حسد صفت زشتي است که هم به شخص و هم به جامعه ضرر مي زند. خداوند خطاب به پيامبر اکرم (ص) می فرمايد: "بگو از شرّ حسود آن گاه که حسد کند، به خدا پناه مي برم” (فلق 5)
وي افزود: خداوند درآيه ی 54 سوره نساء نيز از مردمان مي خواهد که نسبت به عطا و فضل الهي به ديگران حسادت را پيشه خويش نکنند و از حسدورزی نسبت به ديگری خودداری ورزند که امری ناپسند است؛ چرا که حسود، در مقابل ارادهى خدا قد علم مى کند.
رئيس عقيدتی سياسي فرماندهی انتظامی استان زنجان خاطر نشان كرد :انسان حسود که در خيرخواهي بي استعداد و نصيحت ناپذير است، برای نشان دادن گران چشمي خود و رسيدن به هدف، هر ناروايي را روا ميشمرد و به هر چه پيش آيد، دست ميبرد و چنگ ميزند. تنها برای اينکه مورد حسادت به سود ديگری تحقق نيابد.
اين مقام مسئول گفت : قرآن دژ پولادينى است که هر کس به آن پناه ببرد از خطرات حملات حسود مصون خواهد ماند.
وي افزود : خداوند متعال در قرآن مى فرمايد: اى رسول ما بگو: وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَد(فلق: 5)؛ به خدا پناه مى برم از شرّ حسود بدخواه، آن گاه که حسد مى ورزد. و اينکه ايمنى کامل از گزند حسود به وسيله پناه بردن به خدا محقق مى شود؛ چراکه انسان در برابر بلاها و مشکلاتى که از ديد و عقلش پنهان اند،قدرت چندانى نداردودرچنين موقعيت هايى، عاجز و درمانده مى گردد و چاره اى جز پناه بردن به خدا و استمداد از او ندارد.