به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، افراد بسیاری هستند که علاقه اصلی شان مزه کردن غذاهای مختلف با طعم های تازه است.
برای چشیدن طعم های مختلف در نقاط مختلف جهان باید بار سفر را سبک بسته اما جیبتان را پر کنید.
غذاهایی هم وجود دارند که برای چشیدنشان باید مبلغ قابل توجهی بپردازید.
در ادامه در فهرست گرانترین غذاهای ۲۰۱۶ ما خواهید خواند:ترافل یا قارچ خوراکی سفید آلبا ایتالیایی ۱۶۰ هزار و ۴۰۶ دلار قیمت دارد.
الماس خاویار ۲۵ هزار دلار قیمت دارد.
خربزه پادشاه یوباری ۲۲ هزار و ۸۷۲ دلار قیمت دارد.
هندوانه سیاه دنسوک ژاپنی ۶ هزار و ۱۰۰ دلار قیمت دارد. برای خوردن پیتزا رویال ۰۰۷ دومنیکو کرولا باید ۴ هزار و ۲۰۰ دلار بپردازید.
برای چشیدن طعم استیک "واگیو ریبای” ۲ هزار و ۸۰۰ دلار ناقابل می پردازید!
لابستر فریتاتا به تنهایی یک هزار دلار از حسابتان کم می کند.
نان شیرینی حلقه ای "بیگل” وستین هم یک هزار دلار قیمت دارد.
قارچ "ماتسوتاکه” با بوی تند و مخصوصش حدود یک هزار دلاری از جیبتان می خواهد.
"بمبئی براسیه” به قیمت ۳ هزار و ۲۰۰ دلار از خرچنگ، ترافل سفید، گوجه پر شده با خاویار و گرانترین ادویه کاری جهان تشکیل شده است.
منبع: توریسم آنلاین
انتهای پیام/