سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد؛

تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

طرح تشدید نظارت اکیپ های بهداشتی بر عرضه مواد غذایی، در طول ماه مبارک رمضان در استان چهارمحال و بختیاری اجرا می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اهمیت رعایت نکات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد مصرفی روزه داران، گفت: طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های غذایی در طول ماه مبارک رمضان در استان اجرا می شود.

عبدالمجید فدایی افزود: در قالب این طرح، بازدید از کارگاه های تهیه و توزیع شیرینی و زولبیا و بامیه، مراکز تهیه و توزیع آش و حلیم، محل های عرضه انواع خرما و مواد غذایی مورد مصرف برای ماه رمضان، با دقت بیشتری از سوی بازرسین و کارشناسان بهداشت صورت خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: توجه به رنگ انواع شیرینی ها، پرهیز از مصرف این مواد در صورت مشاهده هر گونه سوختگی، توجه به نظافت یخچال ها و محل نگهداری مواد و استفاده متصدیان از دستکش و روپوش مخصوص، از نکات بهداشتی حائز اهمیت در حین خرید مواد غذایی است.

انتهای پیام/ف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.