سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در فرهنگ لازم است با نگاه تهاجمی كار كنیم

نمایشگاه هولوكاست اقدام بسیار خوبی بود ولی حالا لازم است با اقدامات جدیدی، ترس و واهمه را به صهیونیست‌ها منتقل كنیم.

به گزارش حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری؛ عبدالحمید قدیریان، هنرمند نقاش و صحنه آرا در فیلم‌های سینمایی، با بیان اینكه در فرهنگ لازم است با نگاه تهاجمی كار كنیم، گفت: فرهنگ مانند سیاست و نظامی‌گری نیست كه كلمه مقاومت بیشترین حجم را داشته باشد. در فرهنگ باید تهاجمی كار كرد و دشمن لازم است نگران باشد كه حركت بعدی چیست.

این هنرمند تاكید كرد: برگزاری نمایشگاه كارتون و كاریكاتور هولوكاست اقدام بسیار خوبی بود ولی توصیه می كنم در همین جا متوقف نشویم و اگر می بینیم صهیونیست ها خشمگین شده و پیغام می‌دهند كه نگران این ماجرا هستند، باید بدانیم نگران حركت بعدی هستند؛ بنابراین تلاش می كنند ما را در همین جا متوقف كنند ولی ما باید با هوشمندی و تدبیر، قدم بعدی را برداریم.

وی تاكید كرد: پرداختن به موضوع هولوكاست از زمان دولت قبل كلید خورد و تا الان از آن بسیار استفاده كرده‌ایم. حالا باید رفتارهای جدیدی از خودمان نشان دهیم و مباحث بعدی را مطرح كنیم تا ترس و واهمه را بیشتر از گذشته به دشمن منتقل كنیم.

قدیریان با اشاره به مخالفت قدرت های جهانی با برگزاری نمایشگاه هولوكاست گفت: قرار نیست وقتی كارهای انقلابی و الهی انجام می دهیم، همه آن را تایید كنند. فرهنگ جهانی آلوده فسادی است كه صهیونیست در صد سال اخیر به اوج خودش رسانده است و طبیعی است كه صحبت از آزادی مظلومان و نگرانی از كشتار مردم بی دفاع جایی ندارد؛ چون فضا، فضای فسق و فجور است؛ ولی حق همیشه پرنورتر از آن است كه كسی بتواند آن را خاموش كند.

وی با بیان اینكه وظیفه ما ایجاد فضای فرهنگی است، اظهار كرد: باید یاد بگیریم هجمه های فرهنگی را به صورت فضاسازی انجام دهیم یعنی صرف برگزاری نمایشگاه هولوكاست برای فضاسازی كافی نیست بلكه باید در جنبه های مختلف جریانی شكل بگیرد و فضای فرهنگی ایجاد شود.

قدیریان تاكید داشت: ستاد فرهنگی و مغز متفكری در كشورمان لازم داریم كه از عناصر مختلف مانند این نمایشگاه برای ایجاد فضای فرهنگی بهره ببرد و به قدری فضا ایجاد كنیم كه دشمن در برابر این تعداد زیاد هنرمند مخالف با كشتار مردم بی دفاع فلسطین و فرهنگ سلطه و زورگویی، ناتوان شود.


انتهای پیام/



تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.