سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محمد حسین لطیفی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

«پادری» تشبیه من از کل دنیاست

من تمام این دنیا را مانند یک پادری می بینم که قرار است روی آن پا بگذاریم، از آن رد شویم و به خانه برسیم.

محمد حسین لطیفی، کارگردان سینما و تلویزیون در خصوص مجموعه تلویزیونی «پادری» در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: مجموعه «پادری» در ادامه سریال «دودکش» است که این بار با این نام و همان شخصیت های قبلی به مسائلی مانند نان حلال و احتمالأ پول های کثیف پرداخته است.

وی افزود: واقعیت این است که «پادری» در ابتدا در 15 قسمت برای ایام نوروز در نظر گرفته شده بود اما بعد از خارج شدن از باکس نوروز تعداد آن به 20 قسمت افزایش یافت. همچنین برخلاف صحبت های مطرح شده مبنی بر این که با اضافه شدن این 5 قسمت از کیفیت کار کم شده است، باید بگویم ما برای این قسمت های اضافه شده متن مجزا نوشته ایم. 

کارگردان فیلم سینمایی «روز سوم» در مورد انتخاب نام «پادری» برای این سریال عنوان کرد: «پادری» تشبیه من از کل دنیا است که در قسمت اول آن را مرور خواهیم کرد؛ من تمام این دنیا را مانند یک پادری می بینم که قرار است روی آن پا بگذاریم، از آن رد شویم و به خانه برسیم.

لطیفی تصریح کرد: این بار ما قصه را سخت تر آغاز کردیم. در قسمت آخر سری اول دیدیم که خانواده مشتاق مجبور به ترک قالیشویی شدند.  بنابراین این بار با مشکلات زیادی روبرو هستند. تا جایی که حتی جایی برای شستن قالی ندارند، اما هیچ گاه شرافت را فراموش نکردند زیرا اساس و بنیان «دودکش» که حالا با «پادری» آن را می شناسیم، دیدن آدم هایی است که با وجود این همه سختی، درستی و شرافت همراه آن هاست و حاضر نیستند آن را زیر پا بگذارند. ما همین مسیر را در نظر گرفتیم و با آن حرکت کردیم و در بخشی هم به پول های کثیف می پردازیم.

وی در مورد محتوا و رویکرد این سریال خاطرنشان کرد  :به هیچ وجه خط مجموعه سیاسی نیست و هیچ موردی راجع به سیاست و انتخابات در آن دیده نمی شود.
 
کارگردان «دودکش» اظهار داشت: ماه رمضان کلمه مبارکی است و هر آن چیزی که در این ماه به سراغ آن می رویم برکت است، اگر مردم در این ماه سریال را تماشا می کنند از برکت خود ماه رمضان است. موضوع مهم متن و کاری است که ما به بیننده تحویل می دهیم، ان شاءالله در آن کم فروشی نکرده باشیم و تلاش درخوری را انجام داده باشیم تا بیننده با ما همراه شود.
 
محمدحسین لطیفی در پاسخ به این سوال که مضمون «پادری» مرتبط با حال وهوای ماه رمضانی است یا نه توضیح داد: خیر. از آنجا که قرار بود این کار در ایام نوروز به روی آنتن برود، قصه «پادری» را بر اساس حال و هوای ماه مبارک رمضان پیش نبرده‌ایم. اگر نمایی ازسفره افطار در آن وجود داشت به طور قطع بهتر بود  اما خود قصه حرف های خوبی دارد که در خور ماه رمضان است.

وی تاکید کرد: «پادری» کاری شیرین است و به عبارتی ما یک کمدی ساخته ایم ، یک سریال طنز با اندازه های خودش. تمام تلاش ما این بوده که زمان تماشای «پادری» لب های بیننده با انحنا به سمت بالا باشد و برای لحظات و دقایقی هم که شده لبخند بزند. البته قرار نیست از اول تا آخر کار قهقهه بزنند بلکه باید کمی هم فکر کنند .
 
کارگردان مجموعه تلویزیونی «صاحبدلان» بیان کرد: گروه «پادری» آنقدر به هم علاقه مند بودند که از روز اول تا پایان کار مانند یک خانواده عاشقانه یکدیگر را دوست داشتند و به یک دیگر کمک می کردند. اینگونه قصه ها همیشه پتانسیل تکرار شدن را دارند. بعد از چهار تا پنج سال که دوباره برای ساخت سری دوم به بچه ها زنگ زدم با استقبال گروه کاری روبرو شدم و همه حضور دوباره در «پادری» را پذیرفتند.

لطیفی در پایان خاطرنشان کرد: اینکه بتوانم در ماه رمضان و بعد از افطار درخدمت مردم باشم از برکات همین ماه است.



انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.