به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، امام جمعه ماهشهر گفت: بنا بر فرمایش پیامبر(ص) که فرمودهاند به تحقیق شما به ماه مبارک رمضان و ضیافت الهی دعوت شدهاید، لازم است مسلمانان مانند یک مهمان ویژه، آداب مهمانی و احترام میزبان را در ماه رمضان رعایت کنند.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین غبیشاوی اظهار کرد: در روزهای باقی مانده تا حلول ماه مبارک رمضان، شایسته است افراد مومن و خداجوی خود را آماده ورود به ضیافت این ماه مبارک کنند و در این جهت با نور الهی و نور قرآن مهیا شده و به عنوان یک مسلمان، دلهای خود را فارغ از کینهها، حسادتها و طمعها کنند.
وی افزود: همانگونه که مهمانان برای ورود به یک ضیافت، خود را آراسته میکنند تا مورد بیاعتنایی میزبان قرار نگیرند و همچنین به میزبان بیحرمتی نکنند، لازم است که روزهداران نیز خود را برای ورود به ماه ضیافت پروردگار آماده کنند.
غبیشاوی ادامه داد: بنا بر فرمایش پیامبر(ص) که فرمودهاند به تحقیق شما به ماه مبارک رمضان و ضیافت الهی دعوت شدهاید، لازم است مسلمانان روزهدار مانند یک مهمان ویژه، آداب مهمانی و احترام میزبان را در ماه رمضان رعایت کنند.
وی گفت: ماه مبارک رمضان فرصتی استثنایی است تا مسلمانان چه در بعد فردی و شخصی و نفسی و چه در بعد اجتماعی، جهت آراستگی تلاش کنند. ما در مسایل اجتماعی نیاز داریم که به سمت زندگی اسلامی بازگردیم و عادات غلطی همچون چشم و همچشمی و اسراف را حذف و به نکاتی همچون نظم در زندگی بپردازیم که میتوان در ماه رمضان به این موارد پرداخت.
امام جمعه ماهشهر افزود: بنابراین ماه مبارک رمضان، مسلمانان را در هر دو بعد فردی و اجتماعی به پیش میبرد، اگر خود روزهداران برنامه خوبی برای این ماه داشته باشند.
وی اظهار کرد: استفاده از مجالس وعظ و ارشاد، مراسم احیا و همچنین ایام سوگواری شهادت امیرالمومنین(ع)، همگی فرصتهایی است که میتواند جامعه اسلامی را به اهدافی که قرآن کریم، پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) تشریح کردهاند، برساند.
غبیشاوی ادامه داد: اگر خود ما غفلت نکنیم، ماه مبارک رمضان میتواند ماه پرباری برای مسلمانان باشد. روزهداری تنها خودداری از آشامیدنیها و خوراکیها نیست بلکه روزهدار باید از گناه و معصیت روزه باشد و چشم و گوش و دل مسلمان باید از مخالفت با خداوند روزه بگیرد.
وی گفت: ماه مبارک رمضان ماه خودسازی است و انگیزه روزهداران در این ماه باید تحصیل تقوا باشد زیرا تقوا مایه سعادت و سپری است بین انسان و آتش جهنم.
انتهاي پیام/و