سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

برند "محصول سالم" برای تولیدات کشاورزی استان کرمانشاه

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با اقداماتی که در حال انجام است امیدواریم تا پنج سال آینده برای کلیه محصولات کشاورزی استان برند محصول سالم بگیریم .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ خسرو شهبازی گفت: اقداماتی که امسال در راستای تولید محصولات سالم و ارگانیک داشته ایم جذب 170 کارشناس گیاه پزشک بوده است.

وی افزود: این کارشناسان در قالب ناظرین بر محصولات بخش کشاورزی جذب شده اند و بر 27 هزار هکتار از محصولات سبزی و صیفی که به صورت تازه خوری مصرف می شوند نظارت دارند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه اضافه کرد: پیش بینی ما این است که امسال محصولات 10 درصد از 27 هزار هکتار سبزی و صیفی که تحت پوشش ناظرین ما هستند بتوانند برند استاندارد و محصول سالم را بگیرند تا مردم با خیال راحت و آسوده از آن ها استفاده کنند.

شهبازی ادامه داد: چون امسال شروع اجرای طرح سالم سازی محصولات کشاورزی است و احتمال دارد در درون زمین مقداری املاح و کودهای اضافی وجود داشته باشد و کشاورزان نیز اصول و چهارچوب ها را رعایت نکنند به همین دلیل پیش بینی می شود که حداقل 10 درصد برند محصول سالم داشته باشیم.

وی گفت: مردم محصولاتی را که مصرف می کنند باید سالم باشد و از نظر سموم گیاهی، سموم علف کش ها و حشره کش ها و از نظر میزان کودی که مصرف می شود، کمترین مواد مضر در آنها باشد.

گفتنی است از 900 هزار هکتار زمین کشاورزی استان کرمانشاه سالانه بیش از چهار میلیون تن انواع مصولات کشاورزی برداشت می شود.


انتهای پیام/پ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.