سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش/

تناقض در تعیین گرایش ترکیب هیئت رئیسه/ چپ یا راست؟

رسانه‌ها بعد از مشخص شدن ترکیب هیئت رئیسه با تیترهای خود نوعی تناقض در تعیین گرایش سیاسی اعضا داشتند.

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، صبح روز بعد از مشخص شدن اعضای هیات رییسه مجلس همه انتظار داشتند تیتر یک روزنامه های صبح چهارشنبه مربوط به این اتفاق مهم سیاسی باشد که البته همینطور هم شد.



اما هر روزنامه که طبیعتا از جریان خاصی حمایت می کرد سعی داشت ترکیب هیات رییسه را به جناح متبوع خود نزدیک بداند که البته حاصل تلاش روزنامه نگاران در نهایت موجب سردرگمی مخاطبان شده بود روزنامه ای انتخابات هیات رییسه را " حلقه پیروزی امید" می دانست و روزنامه ای دیگر کاریکاتوری از نامزد اصلاح طلب ریاست مجلس منتشر کرده بود و با تیتری کنار آن آراء کم این منتخب را به رخ مخاطبان می کشید.


یکی از روزنامه ها که نزدیک به رییس دولت اصلاحات است با درشت ترین فونت تیتر زده بود" اصلاح طلبان خندیدند".



در این روزها که بازار کلماتی چون " تکرار می‌کنم" و "تقریبا هیچ" داغ شده است یکی از رونامه های اصلاح طلب تیتر یک خود را اینگونه به رخ دیگر رسانه ها می کشید " تقریبا همه چیز" و معتقد بود بیشتر صندلی های ریاست در دست اسامی لیست امید است.

اخبار تعیین هیئت رئیسه مجلس به این زودی ها تمامی ندارد برخی در رسانه هایشان معتقدند ریاست قوه مقننه اصولگرایی متعلق به فراکسیون ولایت است و برخی دیگر معتقدند علی لاریجانی کاندیدای مورد حمایت لیست امید در قم بوده است.

از میان 12 عضو هیئت رئیسه مجلس دهم که با رأی نمایندگان انتخاب شدند، 7 نفر از فراکسیون ولایت  و 5 نفر از فراکسیون امید هستند.

به طوری که علی لاریجانی رئیس مجلس، غلامرضا کاتب، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی، اکبر رنجبرزاده و احمد امیر آبادی فراهانی دبیران هیئت رئیسه، بهروز نعمتی و محمد آشوری تازیانی ناظران هیئت رئیسه از اعضای فراکسیون ولایت هستند.

همینطور آقایان مسعود پزشکیان و علی مطهری نایب اول و دو مجلس، علی اصغر یوسف نژاد و محمدعلی وکیلی دبیران هیئت رئیسه و محمدقسیم عثمانی عضو ناظر هیئت رئیسه از اعضای فراکسیون امید هستند. 

گرایش های سیاسی افراد مذکور براساس عضویت افراد در فراکسیون های ولایت و امید محاسبه شده است اما برخی رسانه ها آقایان لاریجانی و نعمتی را در لیست امید جای می دهند.

آنچه در رسانه های مختلف مطرح می شود نشان می دهد که هر طیف این ترکیب 12 نفره هیئت رئیسه مجلس دهم را به نفع خود می داند. برخی این ترکیب را 7 امیدی و 5 ولایتی می دانند و برخی بالعکس. آقایان لاریجانی و نعمتی از فراکسیونی در ترکیب این هیئت رئیسه قرار دارند که صبغه اصولگرایی دارد اما عده ای معتقدند این دو نفر در لیست امید بوده و هستند و با این تفسیر، تعداد امیدی ها را بیشتر از ولایتی می دانند.

همه این مسائل جناحی و کشمکش های سیاسی در حالی مطرح است که همه می دانیم اولویت با حل مشکلات معیشتی مردم و اقتصاد است اما گویا کش مکش های قبل از انتخابات را هنوز پایانی نیست اما ادامه یافتن چنین مسائلی نه تنها به نفع هیچ جناحی نیست بلکه در نهایت به ضرر کل کشور تمام خواهد شد. با گوش فرا دادن به رهنمودهای رهبری در حوزه رفع مشکلات اقتصادی مردم شایسته است نمایندگان ملت و تمای رسانه های حامی و حتی مخالف آنها دست از چنین مسائلی بکشند تا هرچه سریعتر مجلس به کمک دولت به مهمترین مسائل مردم رسیدگی کند.

انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.