سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

کاهش فرایند اداری راهکار اجرای طرح ها

کاهش فرآیندهای اداری زمینه ساز اجرای بسیاری از پروژه ها در شهرها است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، فرماندار شهرستان محمودآباد در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستانهای محمودآباد و نور گفت: تحقق اتفاقات خوب در شهرها منوط به ارتقاء اختیارات مدیران شهرستانی است .

یحیی یوسف پور با اشاره به رویکرد گردشگری و توریست پذیری شهرهای محمودآباد و نور گفت : باید محور وشاخص برنامه ریزی و تدوین چشم انداز توسعه این دو شهر بر اساس صنعت گردشگری بوده و تغییر کاربری اراضی و واگذاری اراضی ساحلی توسط دستگاههای متولی جهت توسعه صنعت گردشگری و جذب سرمایه گذار تسریع پیدا کند.

نماینده عالی دولت در شهرستان محمودآباد همچنین با اشاره به ضرورت واگذاری برخی اختیارات به فرمانداران جهت تسریع درفرآیند سرمایه گذاری و کاهش زمان بروکراسی اداری گفت: کاهش فرآیندهای اداری زمینه ساز اجرای بسیاری از پروژه ها در شهرستانها شده و از متمرکز شدن پولها در بانکها کاسته و موجب رغبت سرمایه گذار برای سرمایه گذاری در این بخش می شود.

معاون منابع انسانی سازمان مدیریت برنامه ریزی استان نیز گفت: اداراتی که فاقد اختیارات بوده و خواهان افزایش اختیارات هستند به فرمانداریها اعلام و درخواست کنند تا از طریق ستاد اقتصاد مقاومتی پیگیری و اقدام لازم با رایزنی اداره کل متبوع صورت گیرد.

کریمی گفت: ما در بکارگیری منابع ونیروها از اسراف جلوگیری بکنیم و پروژه هایی که ملی هستند و ابلاغ شده است مسوول شهرستان موظف به پیگیری موضوع هستند تا به سر منزل مقصد و هدف آن پروژه و برنامه برسد.

وی افزود: انتظار ما این است که وقتی ستاد شهرستانی تشکیل شده است براساس آن 12 برنامه و 57 محور ابلاغی در سطح شهرستان پروژه ها مشخص شده و دنبال پروژه های جدید در شهرهای مازندران نیستیم و به نوعی ما به دنبال کار های درستی هستیم که باید اتفاق بیفتد.

معاون منابع انسانی سازمان مدیریت برنامه ریزی استان مازندران با اشاره به برخی پروژه های فرا شهرستانی مثل زباله و ترافیک که چالشی فراگیری دارد گفت: باید پروژه های شهرستان ها اولویت بندی شده تا منابع آن پروژه های که اولویت بالاتری دارند تحقق پیدا نموده و باید اقدام صورت بگیرد که از سرمایه گذاری و رونق تولید حمایت کند.

کریمی گفت: تحرک و پویایی واحدهای تولیدی در شهرک های صنعتی موجب رونق اقتصادی و ارتقاء سطح اشتغال در جامعه شده و از بروز آسیب های اجتماعی به شکل مستقیم میکاهد.

معاون منابع انسانی سازمان مدیریت برنامه ریزی استان مازندران با اشاره به خدمات دولت الکترونیک و ارتقاء خدمات اداری به مردم در کمترین زمان ممکن گفت: نگاه واحد همه استان مساله جذب سرمایه گذار و بستر سازی جهت سرمایه گذاری می باشد تا سرمایه گذار جهت دریافت استعلامات و خدمات اداری درگیر بروکراسی نشود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.