وی از صدور 778 فقره مجوز مشاغل خانگی در شش ماهه نخست امسال خبر داد و افزود:این تعداد در مدت مشابه سال گذشته 176 فقره بوده که نشان از رشد 4.5 برابری دارد.
رکنی گفت:بر اساس قانون مشاغل خانگی ( مصوب سال 1389 مجلس شورای اسلامی )، ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی یکی از سیاستهای اشتغالزایی کشور است.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی افزود:این برنامه هر ساله از طریق صدور مجوزها و حمایتهای مالی و قانونی تداوم یافته و صورت می پذیرد.
وی اظهار کرد:784 طرح جهت دریافت تسهیلات مشاغل خانگی به بانکهای عامل معرفی شده اند که این رقم در سال جاری افزایش 10 برابری را نشان می دهد.
رکنی تعداد فرصت های شغلی ایجاد شده از محل مشاغل خانگی در استان را یک هزار و 448 نفر ذکر کرد که به صورت مستقل و پشتیبان در حال فعالیت هستند.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت:براساس آسیب شناسی صورت گرفته برای رفع مشکلات طرح ساماندهی مشاغل خانگی باید توسعه فعالیت های شبکه ای، مشاوره و ارزیابی متقاضیان ، توسعه رشته ای نوین، توجه به مزیت های نسبی و رقابتی و هدفمندی حمایت ها مورد توجه قرار گرفته است و فرآیند فعلی مورد بازنگری و مدل توسعه مشاغل خانگی اجرایی شود.
وی هدف اصلی الگوی توسعه مشاغل را ایجاد و تثبیت اشتغال از طریق کسب و کارهای خانگی عنوان کرد و استراتژی طرح را توسعه کسب و کارهای خانگی و محلی در بستر زنجیره ارزش مربوطه و اتصال پایدار به بازار برشمرد.
انتهای پیام/غ