به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ رئیس
سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این مقدار محصول از ۳ هزار و 500 هکتار از
اراضی این استان برداشت شد که 3 هزار و 419 هکتار آن آبی و بقیه به صورت دیم بوده
است.
ولی پورمطلق، بیشترین سطح کشت زیره سبز را در شهرستان سرایان با هزار و 752 هکتار
اعلام کرد.
وی گفت : این محصول علاوه بر مصرف در داخل استان به استان های کرمان و سیستان و
بلوچستان صادر می شود.
وی افزود: زیره سبز در خراسان جنوبی از اوایل فروردین تا اواسط اردیبهشت برداشت می
شود.
ولی پور مطلق گفت : سال گذشته هزار و 594 تن زیره سبز از اراضی زیر کشت این محصول
در خراسان جنوبی برداشت شد.
لازم به ذکر است که زیره سبز ، گیاهی دارویی با خواص اشتها آور ، هضمکننده و ضد
نفخ است.
انتهای پیام/غ