سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آبادان؛

نشست هم اندیشی صنعتگران خرمشهر با مسئولان دستگاه های اقتصادی این شهرستان

نشست هم اندیشی صنعتگران خرمشهر با مسئولان دستگاه های اقتصادی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن خرمشهر گفت:اگر تنها 10 درصد اعتبارات سازمان منطقه آزاد اروند را در اختیار داشتیم، منطقه را به گلستان تبدیل می کردیم.

سیداحمد حسینی فر افزود: توان انجام این کا ر را داریم و قادریم در صورتی که ۱۰ درصد از اعتبارات سازمان منطقه آزاد اروند در اختیار ما نهاده شود تا پایان امسال ۲۰ پروژه نیمه فعال و راکد را در منطقه فعال کرده و به چرخه کار باز گردانیم.

وی از نبود سرمایه در گردش، مالیات، بیمه، مجوزهای محیط زیست و طولانی بودن پروسه اخذ مجوز بهره برداری از سازمان منطقه آزاد به عنوان مشکلات پیش روی تولید کنندگان، کارآفرینان و صادرکنندگان حوزه اقتصاد این منطقه نام برد و گفت:اگرچه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند برای رفع مشکلات بخش صنعت و تولید روحیه جهادی دارد ولی برخی از رده های مدیریتی این سازمان هنوز عزم خود را برای رفع مشکلات جزم نکرده اند.

رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و بازرگانی خرمشهر با انتقاد از برخی مدیران این سازمان در خصوص شرکت نکردن در نشست های این اتاق به عنوان پارلمان بخش خصوصی با صنعتگران، افزود:افرادی باید مسئولیت بگیرند که با معنای تولید آشنا بوده و به آن بها دهند.

حسینی فر گفت:عزم دولت برای تحقق اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل در سال جاری جدی است و به طور واقعی در تلاش برای عملیاتی شدن این مهم است، لذا ما نباید از این قافله عقب بمانیم.در این نشست تولیدکنندگان و صاحبان صنایع، کمک دولت به این واحدها از محل منابع مالی ناشی از هدفمندی یارانه ها را خواستار شده و بر لزوم تعدیل قیمت سوخت صنایع تاکید کردند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.