افرادی كه كم خون هستند عدس را در برنامه غذايی خود قرار دهند.
به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جواناز کرمانشاه
؛ عدس از گروه حبوبات باطبع سرد و خشک است که سرشار از
آلبومین ، هیدارت کربن چربی ، مواد معدنی وآب و سلولز است. از مزیت های عدس می توان به
پتاسیم ، فسفر ، منیزیم ،کلسیم و آهن اشاره کرد. ویتامین های موجود در عدس C ،
PP ، B2 ، B1 و A میباشد. عدس برای دفع سموم بسیار مناسب است
زیرا پتاسیم موجود در آن باعثفعالیت زیاد کلیه می شود و نه تنها باعث تقويت عضله قلب شده بلکه و در حفظ سلامتی آن مؤثر است. تقويت
عضلات و رشد و نمو كودكان از دیگر خواص عدس است .