این عضو شواری عالی فضای مجازی افزود: شبکه های پیام رسان خارجی در کشور امکاناتی دارند که در اختیار شبکه های پیام رسان داخلی نیست .
وی گفت:شبکه پیام رسان تلگرام گفته می شود 20 تا 40 درصد پهنای اینترنت بین الملل را که وارد ایران می شود در اختیار دارد اما بخش خصوصی کشورمان برای راه اندازی پیام رسان باید پهنای باند بخرد و متحمل هزینه های بسیار شود.
عضو شورای عالی فضای مجازی افزود: با راه افتادن شبکه ملی اطلاعات برای شبکه های پیام رسان داخلی هزینه اینترنت بیش از 10 برابر ارزان تر از خرید اینترنت بین الملل می شود.
تقی پور گفت: اگر سرورهای شرکت های خارجی پیام رسان به داخل منتقل شود باز هم می توانند قوانین و مقررات ما را رعایت نکنند.
وی افزود: باید این مسئله و رعایت قوانین داخلی برای شرکت های پیام رسان خارجی الزام آور باشد و این شرکت ها تحت حاکمیت ما قرار بگیرند.
عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: یکی از ناامنی های اساسی که به ذات فضای مجازی باز می گردد بحث گمنامی در اینترنت است زیرا نمی توان منشا صدور کار را به فرد مشخصی منسوب کرد.
وی درباره جلسه شنبه شب شورای عالی فضای مجازی افزود: در این جلسه درباره الزامات شبکه های پیام رسان،حفظ حریم خصوصی و اطلاعات کاربران، ایجاد فضای فرصت آفرین برای همه آنها و افزایش پهنای باند صحبت و بر آن تاکید شد.
انتهای پیام/