سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گران ترین رشته های تحصیلی و دانشگاه های جهان را بشناسیم+ تصاویر

وبسایت بیزینس اینسایدر در مطلبی به 7 رشته تحصیلی پرهزینه در دانشگاه های مختلف جهان پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت "بیزینس اینسایدر،" این روزها بدهی وام دانشجویی در آمریکا از بدهی وام خودرو بیشتر شده است؛ اما تحصیل نوعی سرمایه گذاری برای آینده فرد محسوب می شود. دانشجویان به طور معمول هزینه های سنگینی برای تحصیل می پردازند. در اینجا 7 رشته تحصیلی گران جهان گردآوری شده است. هزینه های ذکر شده فقط شامل شهریه آنها است و خوابگاه و هزینه های جانبی آنها به طور مجزا دریافت می شود.

1. درجه کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار در مدرسه وارتون دانشگاه پنسیلوانیا در فیلادلفیا: هزینه 2 سال تحصیل در این رشته 192.900 دلار است.  فارغ التحصیلان این رشته به محض فارغ التحصیلی متوسط حقوق 127.280دلار دریافت خواهند کرد.


2. رشته کارشناسی هنر در کالج سارا لارنس در ایالت نیویورک آمریکا: هزینه 4 سال تحصیل در رشته هنر در کالج سارا لارنس برای یک دانشجو 204.784 دلار است. این کالج هنرهای آزاد یک برنامه آموزشی منحصر به فرد دارد که در آن چیزی به نام امتحان یا آزمون وجود ندارد.


3. کارشناسی علوم در کالج هنرهای آزاد هاروی ماد در کالیفرنیای آمریکا: این دانشگاه یکی از گران ترین برنامه های مقطع کارشناسی آمریکا را دارد. دانشجویان برای 4 سال تحصیل در این رشته باید 209.532 دلار پرداخت کنند. دانشجویان این رشته علوم، ریاضیات و مهندسی را می آموزند و فارغ التحصیلان پس از تحصیل متوسط 78.200 تا 133000 دلار دریافت می کنند.


4.رشته دکترای پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه کلمبیا در نیویورک آمریکا: دانشجویان برای 4 سال تحصیل در این دانشگاه باید 230.536 دلار پرداخت کنند. دانشگاه کلمبیا یکی از قدیمی ترین و مشهورترین دانشکده های پزشکی آمریکا و جهان است و در ارزیابی های مراکز علمی جزو برترین هاست.

5. رشته دکترای پزشکی در دانشگاه تافتس در ایالت ماساچوست آمریکا: هزینه تحصیل در این دانشکده پزشکی برای 4 سال 238.056 دلار است. این دانشکده در زمینه تحقیقاتی و برنامه های مراقبت اولیه در رتبه 50 دانشگاه برتر جهان قرار دارد.


6. رشته کارشناسی موسیقی در کالج بارد در ایالت نیویورک آمریکا: تحصیل رشته موسیقی در این دانشکده 5 سال طول می کشد و در پایان سال پنجم به دانشجویان 2 مدرک کارشناسی موسیقی و کارشناسی هنر تعلق می گیرد. هزینه تحصیل در این 5 سال 253.520 دلار است. 

7. رشته دکترای شیوه های تجارت در دانشگاه کمبریج انگلیس: اگرچه این رشته هنوز مراحل اولیه را سپری می کند، هزینه 4 سال تحصیل در این رشته 332.000 دلار خواهد بود. این یکی از گران ترین رشته های تحصیلی در جهان محسوب می شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۹ ۱۴ خرداد ۱۳۹۵
خوانندگان محترم در نظر داشته باشید که همین شهریه در خارج از کشور هم خیلی زیاده و اصلا معنیش این نیست که فرد دو سال بعد از تحصیل می تونه کل وام که در خارج از موسسات مالی ، بانکها و یا بخش وام دانشگاه و کمک مالی خانواده تامیین می کنه بر گردونه. اما روال کار طوریه که بعد از کار کردن به مرور زمان در یک برنامه ریزی خیلی مشخص و منظم قسمتی از وام رو بر میگردونه.
بزرگواری گفته بودن هزینه رشته پزشکی بعد از 2 سال بر میگرده . البته درامد رشته پزشکی زیاده اما به نسبت درآمدش مالیات خیلی زیادی هم داره. شما برای اینکه مثلا در شهر پاریس بتونید طبابت کنید و هزینه زندگیتون هم در حد متوسط در بیاد حداقل 5 سال باید مطب داشته باشید .فارغ التحصیل هم که میشید این جوری نیست که مثل ایران کمبود دکتر و پرستار و یا کادر پزشکی داشته باشن و بالاخره یه جایی قرار باشه با امکانات دولتی برید طرحتون رو بگذرونید. هر چند مناطق محروم در کشور ما خیلی زیادن ، اما نسبت به زحمتی که دکترها در اونجا می کشن و کلی ارزش و اعتبار دارن ،حقوقشون نسبت به بقیه مشاغل داخل کشور خیلی خوبه .. اما داستان دانشگاه آزاد متاسفانه تاسف باره. و وقتی خانواده ها بدون توجه به اینکه آیا کسی واقعا باید درس بخونه یا نه فقط بچه هاشون رو میفرستن به این جور دانشگاهها که سر بچه گرم بشه و خودشون پز مدرک بچه اشون رو بدن یا شب خواستگاری دختر یا پسرشون بتونن از خانواده طرف مقابل بشتر امکانات بکنن. توقع دیگه ای نمی شه داشت. اما من با سالها تجربه توصیه اکید دارم با توجه به شرایط جمعیتی کشور و افزایش روند سالمندی مردم رشته های مربوط به گرایشهای پزشکی و پرستاری رو انتخاب کنید.ایران تا 20 سال دیگه مهندس داره. کشور نیاز به تحول در زمینه بهداشتی داره و این یعنی وجود ثروت و فرصت برای جوانانی که تو این رشته ها درس می خونن. متاسفانه مشاورهای تحصیلی اموزشهاشون بر اساس نیاز بازار کار نیست . اگر رتبه اول مدرسه باشی همش بهت میگن برو رشته برق بخون.الان کشور پر است از رشته های برق در انواع مقاطع تحصیلی که اصلا شغلی ندارن. اما رشته های مامایی ، پرستاری،بیهوشی، اپتومتریست و... بخصوص اپتومتریستها با داشتن یک لیسانس درآمد یک دکترای برق رو دارن. ضمنا امنیت شغلی اپتومتریستها هم تضمین شده است
ناشناس
۰۹:۵۲ ۱۳ خرداد ۱۳۹۵
دانشگاه خارج اون همه پول خرج میکنن. عوضش بعد اتمام درس کار میکنن.چند برابر هزینه تحصیل رو درمیارن....مبل ما نیستن یه کاغذ بدن بگن برو خونه بشین
ناشناس
۰۹:۰۵ ۱۰ خرداد ۱۳۹۵
در کشور ما قضیه « پیکان » و « دانشگاه آزاد » مثل همه !!!
در رژیم گذشته حدود 90% مردم با پیکان راننده و مکانیک شدند و تا صحبت از پیکان میشه میگن : پیف پیف ... بو مده !!!
تعداد بسیاری از جوانان فارغ التحصیل دانشگاه آزادن ، اما اونها هم طوری در باره دانشگاه آزاد حرف میزنن که انگار در مکتب خانه تحصیل کردند !!!

غالب بچه ها زور میزنن برن دانشگاه ( هر رشته ای که شد فرقی نمیکنه ) تا یک کارشناسی بگیرند ، اول برای اینکه کلاس داره ، دوم برای اینکه کارمند دولت بشوند !!!
مگر دولت چقدر میتونه کارمند داشته باشه ؟؟؟

امیدوارم این روحیه و عشق « کارمند دولت » شدن بین جوانان عزیز ایران زمین از بین برود و با ابتکار و طراحی های انقلابی ، با دست خالی ، دست به اقداماتی بزنند که استادان کسب و کار مجبور بشن با احترام نزد این دست جوانان رفته و از طرحهای ایشان الگو بگیرند.

خدا شاهد است شعار ندادم ، چنانچه حقیقتا بخواهید و اقدام کنید و از خدا هم یاری طلب کنید ، بی تردید موفق خواهید شد .
آستین ها را بالا بزنید و بسم الله بگوئید و وارد میدان شوید ، و ببینید وقتی یک بنده خدا که زادگاهش ایران زمین است ، اراده کند ، حتما میشود. موفق باشید.
ناشناس
۲۲:۳۵ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
خب الان ینی میگین که پول زیاد میگیرن؟
پول میگیرن بعد نمیگی یه کاری داره مادام العمر با شخصیت درست حسابی؟
نمیگی پول دانشگاهشو دو ساله طبق عددایی که نوشتین نهایتش در میاره؟نمیگی کار داره؟نمیگی بعدش میره سر گار؟نمیگی وقتی رفت یه چیزی خوند بالاخره کار داره؟کار؟کار بابا کار میدونی چیه کار؟بعدش کار داره؟بلهههه. ده پونزده میلیون به بد بختی هزینه کنی بعدشم کار نداشته باشی چه اتفاقی میفته واست؟خلاصه کار دارن اونا از ما دمشون گرم تره
ناشناس
۲۲:۰۹ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
درکل توکشورما هیچی سرجای خودش نیس..
ناشناس
۲۱:۵۰ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
خدایا ، این همه بدبختی ، کشیدیم درس خوندیم ، بیکار و مجرد داریم می گندیم
خدایا ببین و شاهد باش برا قیامت
ناشناس
۲۰:۰۷ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
دا نشکاه انسان ساز باشد نه مانند صهیو نیست نجیس وهابی لعن
ناشناس
۲۲:۳۲ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
عمو جون قرصاتو نشستته جویدی!دفه بعد دقت کن ،چه ربطی داشت :)))))))
ناشناس
۲۰:۰۲ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
چرا نمگید که تو ایران این همه هزینه میشه اما بعدش کار وجود نداره.
ناشناس
۱۹:۴۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
ما پدرمون در اومد برا کنکور و تو دانشگاهو بعدم برا ارشد بعد بچه پولدارا راحت میرن مدرک میگیرن بعدشم با پارتی بازی میرن سر کار! حالا شما میگین شهریه شهریه!
ایمان
۲۳:۰۸ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
آفرین.. در جواب نظر اول گل گفتی..
ناشناس
۱۷:۲۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
8-رشته های ارائه شده در تمامی دانشگاه های ایران،که برای دوره کارشناسی آن باید10 به توان n برای مدت چهار سال هزینه کنید و در پایان ماهیانه باید از جیب مبارک قسط های وام هایی رو که برای شهریه گرفتید پرداخت کنید.
ناشناس
۱۷:۱۸ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
یه پرستاری سادهدکه 50 میلیون خرج داره چی.
من ترم 2 سه میلیون200 هزارتومن شهریه دادم که فقط برم سر کلاس بشینم.حالا پول خوابگاه و غذا و سلف و کتاب و جزوه و کرایه رفت و آمد بماند به کنار
ناشناس
۲۲:۳۰ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
نه بابا؟معذرت میخواما ولی خیلی گوشات مخملیه عمو جون!!!!پنجاه میلیون داری هزینه میکنی واسه پرستاری؟خخخخخخخ فک کردی چی داره؟ما که دوازده میلیون خرج کردیم الان پشیمونیم تو چه دل خجسته ای داری،بی خیال بابا
پرستاری تو ایران ینی حماقت،ما این حماقتو کردیم تو نکن ،پنجاه میلیون؟خخخخخخخ چه خبرهههه واویلاااا
ناشناس
۱۶:۴۴ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
یعنی یه پزشکی ساده 700 میلیون هزینه داره....
جلل الخالق........
ناشناس
۱۷:۱۴ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
بجاش برای اونها اینقدر درامدش بالا هست که این هزینه براشون هیچی نیست
ناشناس
۱۸:۰۱ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
تو دو سال بر میگرده
ناشناس
۱۶:۳۹ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
هرچی پول بدی اش میخوری
ناشناس
۱۶:۳۸ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
دانشگاههای مام همینطورن تا درست تموم بشه میری سر کار و چندین میلیون حقوق میگیری مخصوصا مخصوا دانشگاه ازاد عزیز
ناشناس
۱۶:۲۷ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
و اما در ایران دانشگاه آزاده اسلامی واحد یالقوز آباد :
هزینه 4 سال تحصیل در رشته آبیاری گیاهان دریایی، 100 میلیون تومان است که فارغ التحصیلان آن درآمد متوسط یک کیلو گوجه دارند.(البته شغل از طریق شغل کاذب سی دی فروشی)
ناشناس
۱۹:۲۲ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
مگر آمدند به دنبالتون که اونجا بخونید؟؟ جوهر داشته باشید و دولتی بخونید. درضمن توی دانشگاه دولتیش هم همینه..
ناشناس
۱۵:۲۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
درایران اینهمه هزینه میشه و هیچ.بعضی از دوستان من رتبه های تک رقمی کنکور هستند و هیچ.
ناشناس
۱۵:۲۲ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
دانشگاه آزاد اسلامی چرا در سایت به کسایی که بدهی دارن کارت ورود به جلسه صادر نمیکنه !؟؟! میگن بیاید منت کشی...
ناشناس
۱۹:۲۱ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
پس چطور خودش رو اداره کنه اگه شهریه نگیره؟؟ فک کنید بعد حرف بزنید..
ناشناس
۱۴:۵۴ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
واحدهای دانشگاه آزاد رو جا انداختید
ما که امروز شهریه مون دو ریختیم،هزینه مون از اینا بیشتره
ایمان
۱۹:۲۰ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
عزیز دل اگه دانشگاه آزاد نبود آرزوی مدرک گرفتن رو امثال شماها به خواب هم نمیدیدند. باشگاه لطفا درج کنید
ناشناس
۲۰:۵۴ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
ایمان عزیز شما که مدرک گرفتین کجارو اباد کردین که ما دانشگاه ازادیا نکردیم