به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ دینی افزود: یکی از رویکردهای اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانشبنیان است که در همین زمینه شرکت گاز استان آذربایجانشرقی به عنوان قطب پژوهشی طراحی و ساخت تجهیزات گازرسانی در زمینه خودکفایی در تولید کالا و تجهیزات مورد نیاز و دستیابی به دانش فنی و تکنولوژی روز دنیا در تولید اقلام مورد نیاز در سطح شرکت ملی گاز ایران در حال فعالیت است.
وی افزود: در حال حاضر تعداد 11 پروژه پژوهشی در این زمینه تعریف و در حال پیگیری است و یکی از مهمترین دستاوردهای این قطب پژوهشی در سال94، طراحی و ساخت دستگاه Hot tap در سایزهای 4 تا 12 اینچ برای اولین بار در سطح کشور بود.
دینی از تعریف و اجرای 14 پروژه پژوهشی کاربردی و توسعهای دیگر در زمینه موضوعات مرتبط با صنعت گاز در سطح استان خبر داد و افزود: پروژههای موصوف به منظور رفع معضلات و مشکلات واحدهای عملیاتی، بهبود فرآیندها و وضعیت موجود و ارتقا سطح فناوری مورد نیاز انجام میپذیرد.
وی مجموع اعتبارات هزینه شده در حوزه پژوهش و فناوری شرکت گاز استان در سال گذشته را بالغ بر 4 میلیارد و 712 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: حمایت از پایاننامههای دورههای تحصیلات تکمیلی مرتبط با صنعت گاز و اقتصاد دانش بنیان یکی دیگر از اولویتهای شرکت گاز استان است و بر همین اساس سال گذشته از 16 موضوع در قالب پایاننامههای دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با صنعت گاز مورد حمایت قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت گاز استان گسترش تعاملات با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی علمی را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: برای تحقق این مهم و گسترش فرهنگ تحقیق و پژوهش و گسترش فعالیتهای مربوطه از مرحله ارتباط با یکدیگر باید به سطح شراکت ارتقا یابند.
وی آغاز به کار ستاد توسعه فناوریهای نفت و گاز استان در منطقه ویژه علم و فناوری ربع رسیدی تبریز با هدف شناخت توانمندیها و پیشبرد و ارتقا دانش و تجاریسازی در حوزه فناوریهای نفت و گاز را فرصت مناسبی برای ایجاد بستر و توسعه همکاریهای آموزشی و پژوهشی دانست و افزود: در این راه شرکت گاز استان با تمام توان آماده همکاری است.
انتهای پیام/ش