سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هک تلگرام با سه هزار و پانصد تومان!

گاهی در گوگل یا دیگر موتورهای جستجوی اینترنت تلاش می‌کنید موضوعی را سرچ کنید اما به صفحاتی می‌رسید که به شما نرم‌افزار هک تلگرام می‌فروشند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛گاهی در گوگل یا دیگر موتورهای جستجوی اینترنت تلاش می‌کنید موضوعی را سرچ کنید اما به صفحاتی می‌رسید که به شما نرم‌افزار هک تلگرام می‌فروشند.

در بیشتر این سایت‌ها در نهایت به لینک‌های دانلودی می‌‌رسید که بدافزارهایی را وارد سیستم شما می‌کنند. بدافزارهایی که در بهترین حالت وارد بعضی سایت‌های اینترنتی می‌شوند تا تعداد بازدید کننده آنها را بالا ببرند و در بعضی موارد ممکن است اطلاعات شخصی شما از جمله اطلاعات حساب بانکی شما را نیز سرقت کنند.

 گاهی وقتی در گوگل یا دیگر موتورهای جستجوی اینترنت تلاش می‌کنید موضوعی را سرچ کنید به صفحاتی می‌رسید که به شما نرم‌افزار هک تلگرام می‌فروشند. یا نرم افزار فروش جم در بازی کلش یا کتاب آموزش مسائل جنسی تصویری و البته معمولا از شما خواهش می‌کنند که اگر زیر هجده سال دارید بلافاصله صفحه را ببندید.
 
اکثر کابران حرفه‌ای اینترنت در مواجهه با این صفحات جعلی بلافاصله آنها را می‌بندند. اتفاقا سازندگان این صفحات نیز در ساختن عنوان این صفحات از مطالبی استفاده می‌کنند که بیشتر مورد علاقه افراد کم اطلاع و نوجوان است. به عنوان مثال شبکه‌های اجتماعی مثل تلگرام و فیس بوک و یاهو و شبکه‌های ایرانی مشابه عموما کدنویسی‌های بسیار پیچیده دارند و بیشتر این شبکه‌ها به افرادی که بتوانند اشکالات امنیتی آنها را پیدا کنند میلیون‌ها دلار پاداش می‌دهند.

در این شرایط بدیهی است که اگر کسی بتواند نرم افزار هک این شبکه‌ها را برنامه نویسی کند یا خودش از جایزه میلیون دلاری بهره می‌برد و یا همان افرادی که زودتر از بقیه این نرم افزار را خریده باشند این کار را می‌کنند و چنین نرم‌افزارهایی هرگز به فروش تجاری نمی‌رسند.
 
این داستان تقریبا برای هک «جم یا الماس» در بازی کلش نیز صدق می‌کند. همه درآمد این بازی از فروش جم به علاقه مندان است و اگر کسی بتواند این مسئله را هک کند شرکت سازنده این بازی در ساعتی ورشکست خواهد شد.
 
در بیشتر این سایت‌ها در نهایت به لینک‌های دانلودی می‌‌رسید که بدافزارهایی را وارد سیستم شما می‌کنند. بدافزارهایی که در بهترین حالت وارد بعضی سایت‌های اینترنتی می‌شوند تا تعداد بازدید کننده آنها را بالا ببرند و در بعضی موارد ممکن است اطلاعات شخصی شما از جمله اطلاعات حساب بانکی شما را نیز سرقت کنند.
 
برای امنیت در اینترنت چه باید کرد؟
 
برنامه نویسان و اهالی وب راهکارهای مختلفی را برای مقابله با سوء استفاده‌های اینترنتی ارائه می‌دهند. اولین مورد آن استفاده از یک آنتی ویروس معتبر است تا حداقل مانع سرقت اطلاعات شخصی شما شود.
 
بسیاری از وی‌پی‌ان‌هایی که برای ورود بدون فیلتر به اینترنت استفاده می‌شوند نیز امن نیستند. عموم افرادی که از امنیت وب اطلاعات دارند توصیه می‌کنند که این وی‌پی‌ان‌ها می‌توانند به امنیت اطلاعات شما آسیب جدی بزنند.
 
هیچ‌وقت از کسی که ادعا می‌کند که سایت‌های دیگر را هک کرده است خرید نکنید. یا دروغ می‌گوید و شما پولتان را از دست می‌دهید و یا راست می‌گوید و با این کار دیگر امنیت نخواهید داشت.
 
از سوی دیگر اگر به بازی و یا اپلیکیشن احتیاج دارید، سعی کنید آن‌ها را از منابع معتبر دریافت کنید، چرا که بعضی از همین بازی‌ها می‌توانند پر از کدهای مخربی باشند که باعث بروز مشکلات حاد شوند. برای مثال بازی انگری برد که یک بازی پرطرفدار می‌باشد، در چند ماه گذشته با ادغامی پیچیده به یک کد مخرب مجهز شده که اگر این بازی بر روی گجت شما اجرا می‌شد، حتما مشکلاتی را برای شما به همراه داشت.   
 
منبع:افکار نیوز
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۲۷ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
خدایی قیمتش خوبه