به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، معاون آبرسانی این سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به عدم همکاری شرکت های سازنده خارجی به دلیل تحریم های اعمال شده از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا در طول هشت سال اخیر گفت: در سال 1388 قرارداد خرید و حمل 9 دستگاه دیزل ژنراتور جهت استفاده در تاسیسات آبرسانی به شهرهای جنوب شرق خوزستان با شرکت دسا (دیزل سنگین ایران) منعقد و مقرر شد پس از تحویل دیزل ژنراتورها نصب و راه اندازی شوند.
صادق حقیقی پور افزود: شرکت طرف قرارداد که متولی نصب و راه انداری دیزل ژنراتورها بود در سال 1389 به دلیل افزایش قیمت ها و تحریم های اعمال شده از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا از انجام آن خودداری کرد.
حقیقی پور با اشاره به افزایش قیمت ارز و ارزش کنونی دیزل ژنراتورها که افزون بر 140 میلیارد ریال شده است، ادامه داد: سازمان آب و برق خوزستان به منظور حفظ و صیانت از بیت المال و جلوگیری از قطعی برق و اختلال در آبرسانی به شهرهای جنوب شرق استان و صنایع عظیم پتروشیمی اقدام به راه اندازی این دیزل ژنراتورها کرد.
مدیر دفتر نظارت بر بهره برداری و تعمیرات آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان نیز گفت: راه اندازی دیزل ژنراتورها در اولویت کار دفتر نظارت بر بهره برداری و تعمیرات معاونت آبرسانی قرار گرفت و با اعتماد به توانمندی شرکت های داخلی، عملیات نصب و راه اندازی به شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه های برق آبی خوزستان محول شد.
کامران اژدری افزود: متخصصان شرکت مذکور به رغم نبود نقشه و رمز قفل هدایتگر دستگاه از سوی سازنده به دلیل تحریم ها، دیزل ژنراتور kva1750 تاسیسات آبرسانی مرغزار را راه اندازی و با تمام توان در زیر بار تست کرد.
مدیردفتر نظارت بر بهره برداری وتعمیرات آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان همچنین از انعقاد قرارداد نصب هشت دستگاه دیزل ژنراتور باقیمانده مطابق برنامه زمان بندی در آینده نزدیک خبر داد.
انتهای پیام/و _ ی