سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشت چای ترش برای نخستین بار در گناباد

عضو هیئت علمی ایستگاه تحقیقات زعفران و گیاهان دارویی گناباد از کاشت چای ترش برای نخستین بار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گناباد خبرداد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ،اسماعیل صدیقی در خصوص کاشت چای ترش برای نخستین بار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گناباد افزود: مدت زمان دوره رشد این گیاه حداقل ۱۲۰ روز است که این شرایط آب و هوایی در خراسان رضوی و به خصوص در شهرستان گناباد برای کشت چای ترش مهیا است.

وی گفت: باتوجه به اینکه این گیاه دارای آهن و ویتامین c و آنتی اکسیدانهای ضد چربی خون و ترکیباتی مشابه انسولین دارد، برای افراد دیابتی توصیه می شود.

این محقق با بیان اینکه این گیاه علاوه بر چای ترش به چای قرمز و چای مکی نیز معروف است که دارای خواص دارویی و درمانی است، خاطرنشان کرد: طی تحقیقات بدست آمده، خواص دارویی این گیاه نشان می دهد که در کاهش قند خون، فشار خون، درمان بیماری های کبدی، تصفیه خون، کنترل کلسترول خون، سرماخوردگی و رفع عوارض بیماریهای قلبی و… نیز برای بیماران موثراست.

وی تصریح کرد: نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که بهترین زمان کاشت، ۱۵ اردیبهشت و زمان برداشت از ۱۵ شهریور است.

انتهای پیام//

برچسب ها: کشت ، چای ، ترش ، گناباد ، خراسان رضوی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.