سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لزوم بهره گیری از سیاست های اقتصاد مقاومتی در تدوین سند توسعه سلامت استان

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی بر لزوم بهره گیری از سیاست های اقتصاد مقاومتی در تدوین سند توسعه سلامت استان تاکید کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خراسان رضوی، سیدمحسن صادقی در جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان، با بیان اینکه اولویت های کاری دولت در سال 95 اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و مقابله یا آسیب های اجتماعی در جامعه است، گفت: حوزه سلامت و بهداشت باید توجه به این دو اصل مهم را در تمامی عرصه های کاری بکار گیرد.
وی با اشاره به اینکه اصول هفتم، هشتم، دوازدهم، بیست و سوم و بیست چهارم سیاست های اقتصاد مقاومتی ارتباط مستقیم با حوزه سلامت، بهداشت و امنیت غذایی دارد، افزود: در اصول مذکور به ترتیب به ایجاد ذخایر راهبردی برای امنیت غذا و درمان، اصلاح الگوی مصرف، افزایش همکاری ها با سازمان های منطقه ای و بین المللی و ترویج فرهنگ جهادی در جامعه تاکید شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی اظهار داشت: دبیرخانه کارگروه با برگزاری جلسات تخصصی با حضور دستگاه های اجرایی عضو، زمینه را برای تحقق این اصول در برنامه های امسال حوزه امنیت غذایی و سند توسعه سلامت فراهم کند.
صادقی تصریح کرد: در تهیه برنامه های مشهد 2017، برای کارگروه نقش هایی در قالب این اصول در نظرگرفته شود تا زمینه بهره گیری حداکثری از این رخداد بزرگ بین المللی ایجاد شود.
وی از ابلاغ شاخص های حوزه سلامت برنامه ششم توسعه به سازمان مدیریت و برنامه ریزی خبر داد و گفت: لزوم توجه به این موارد در تهیه سند توسعه سلامت استان در برش پنج ساله ضروری است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی در ادامه تغذیه صحیح را در رشد شاخص های سلامت شهروندان موثر دانست و افزود: در این راستا استفاده از ظرفیت های رسانه ملی، سازمان های مردم نهاد و اتحادیه صنوف برای تبدیل فرهنگ مصرف صحیح موادغذایی به گفتمان عمومی اثرگذار است.
صادقی با اشاره به اینکه سلامت غذایی و امنیت بهداشتی مبحثی مهم فرابخشی و حاکمیتی است، گفت: باید توسط کارگروه بیشترین عوامل آسیب زا حوزه سلامت شناسایی و برای رفع آن راهکارهای لازم ارائه شود.
لزوم ساماندهی و نظارت بر مراکز عرضه سموم کشاورزی، نظارت بر عملکرد نانوایی ها برای تولید محصولات با کیفیت بیشتر، تشویق این واحدهای صنفی به تولید نان سبوس دار و همزمان انجام اقدامات تشویقی در سطح جامعه برای مصرف این نوع نان و تاکید بر نقش مدیریت حرفه ای در حوزه سلامت بر بهبود شاخص ها از دیگر مباحث مطروحه معاون استاندار در این جلسه بود.
انتهای پیام//


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.