سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مراقب مخدر فضای مجازی باشید!

استاد روانشناسی دانشگاه تهران اظهار کرد: شیوع استفاده از شبکه های مجازی در خانواده ها به مرز هشدار رسیده است.

غلامعلی افروز استاد ممتاز روان شناسی دانشگاه تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛در مورد شایع ترین مشکلات روان درمانی در کشور اظهار کرد: اختلال اضطراب و افسردگی شایع ترین اختلالات روان شناختی در بین بزرگسالان به خصوص در خانم ها در ایران و دیگر کشورها محسوب می شود. 

وی با بیان اینکه در کودکان و نوجوانان افسردگی ناچیز است، گفت: براساس پژوهش های انجام شده در کشور، خانم هایی که در حدود 10 سال پس از ازدواج با کمبودهای عاطفی و روانی در زندگی زناشویی مواجه بودند، بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند.  

افروز با اعلام اینکه شیوع اختلالات عاطفی و رفتاری در کشور از اهمیت زیادی برخوردارند، افزود: بروز نگرش های ناخوشایند اجتماعی مانند تعارض های روانی و اجتماعی در کشور به اختلال تبدیل شده است. 

وی اعتیاد به وسایل الکترونیکی را مشکلی جدی در کشور دانست و تصریح کرد: بسیاری از افراد از این نوع اعتیاد مطلع نیستند و در برخی دانشجویان عدم دسترسی به تلفن همراه در سر کلاس درس موجب ناراحتی آنها می شود. 

این استاد روان شناسی دانشگاه تاکید کرد: وسایل ارتباطی فضای مجازی باعث کاهش پیوندهای عاطفی در خانواده ها شده که باید پیوندهای عاطفی و گفتمان در خانواده بیشتر شود که دستور کار کشورهای پیشرفته و ایران قرار گرفته است. 

وی با اعلام اینکه خانواده ها به دلیل اعتیاد به وسایل الکترونیکی ویران می شوند، اظهار کرد: استفاده غیرمعمول از وسایل ارتباط جمعی مانند تلویزیون، کامپیوتر و سایر شبکه های مجازی سبب کلافگی ذهنی و کوفتگی فکری می شود که نیاز به راهکارهای درمانی دارد. 

افروز بیان داشت: باید برای تمامی اعضای خانواده به خصوص والدین، دوره های دانش افزایی برای اطلاع از پیامدهای اعتیاد الکترونیکی برگزار کنیم و آنها باید بدانند تمام زندگی کارهای روزمره نیست. 

وی با تاکید بر اینکه فاصله روانی زیادی بین فرزندان و والدین با شیوع فضای مجازی ایجاد شده، افزود: استفاده از وسایل ارتباطی برای فضای مجازی به مرز هشدار جدی رسیده که نیازمند آموزش ملی و عمومی برای والدین و فرزندان هستیم. 

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران برای پیشگیری از شیوع فضای مجازی در زندگی افراد تاکید کرد: وسایل ارتباطی از جمله تلویزیون، موبایل و سایر دستگاه الکترونیکی باید دور از اتاق خواب قرار بگیرند زیرا باعث بیماری صرع در افراد می شوند و حداکثر مدت استفاده از این وسایل باید 2 ساعت در روز باشد. 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.