سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

چرخش صنعت با چرخ کارآفرین + تصاویر

گاهی وقت ها برای عده ای از افراد مشکلاتی ایجاد می شود و آن ها به جای ناامیدی، افتخارآفرین می شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مقصد ، روستای کلاگر محله جویبار است، روستایی که به خاطر رونق سفالگری به کوزه گر محله هم معروف است، اما اینجا به دنبال سفال و سفالگر نیامدیم.




وارد کارگاه 200 متری آقای کلاکی شدیم و به جای دو پا، دو چرخ ما را همراهی می کند. ویلچر 39 سال است که او را همراهی می کند.









آقای کلاکی، کارآفرین جویباری گفت: سال 1356 از پشت بام خانه افتادم و از ناحیه کمر قطع نخاع شدم و در آن سال شغلم نجاری و درست کردن سقف خانه ها بود.

قطع نخاع شدن برای آقای کلاکی قطع زندگی نشد، آغازی شد برای اینکه دوباره روی پای خودش بایستد.

این کارآفرین دارای معلولیت افزود: از سال 1359 یک کارگاه تعمیرات لوازم کشاورزی باز کردم و ازاینکه دوباره نمی توانستم روی پای خودم بایستم نا امید نبودم.

آقای کلاکی گفـت: در حال حاضر 10 میلیون تومان ماهانه درآمد دارم و حتی از شهرهای دیگر هم برای تعمیرات لوازم کشاورزی به کارگاه من می آیند.






یکی از مشتریان آقای کلاکی که از شیراز به کارگاه او آمده بود، گفت: مشتری قدیمی این کارگاه هستم و هر وقت لوازمی که برای تعمیرات دستگاه های نشا در شیراز نیاز داشته باشم، از کارگاه آقای کلاکی تهیه می کنم.

آقای کلاکی ، این فرد کارآفرین نه تنها گلیم خودش را از آب بیرون کشیده است، بلکه برای 7 نفر دیگر هم شغل ایجاد کرده است.

یکی از افرادی که در این کارگاه کار می کند، گفت: علاوه بر بیمه بودن، ماهانه یک میلیون و 500 هزار تومان هم حقوق دریافت می کند.

یکی دیگر از کارگران این کارگاه که مشغول تعمیر موتور لوازم کشاورزی بود، گفت: شغل قبلی من بنایی بود و به طور دائم کار نداشتم، اما 3 سال است که به همراه دو پسر خود در این کارگاه کار می کنم و حقوق خوبی هم دریافت می کنیم.





البته آقای کلاکی علاوه بر جدال با آهن سرد، کارهای دیگری هم انجام می دهد.

این فرد دارای معلولیت گفت: در کنار کار تعمیرات لوازم کشاورزی ، حدود یک هکتار باغ مرکبات، پرورش ماهی، غاز، بوقمون و اردک هم دارم.

کلاکی افزود: سالانه 2 تن ماهی سردآبی برای فروش به بازار عرضه می کنم و درآمد خوبی هم از این کار به دست می آورم.





مدیرکل بهزیستی مازندران در خصوص حمایت از افراد دارای معلولیت گفت: تا سقف 15 میلیون تومان وام خوداشتغالی به افراد دارای معلولیتی که میخواهند کارآفرینی کنند، پرداخت می شود.

دکتر سید سعید آرام افزود: افراد شاغل در این طرح زیر پوشش بیمه اجتماعی نیز قرار می گیرند.

45 هزار نفر در مازندران دارای معلولیت هستند که 3 هزار نفر آن ها توانستند بر معلولیت خود غلبه کنند و کارآفرین شوند.

افراد دارای معلولیتی که با انگیزه و پشتکار نه تنها برای خودشان کارآفرینی کردند، بلکه برای افراد دیگر هم اشتغال ایجاد کردند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.