به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: برای بهتر شدن کیفیت غذای دانشجویی علاوه بر جریمه پیمانکار آشپزخانه این دانشگاه تصمیم گرفته شد، یک مرکز بهداشتی از بیرون دانشگاه بر پخت ،تهیه و توزیع غذا نظارت داشته باشد که برخی دانشجویان معترض با این پیشنهاد مخالف بودند.
واثقی امیری گفت: مشکل کیفیت غذای دانشجویان با جدیت پیگیری می شود و امیدواریم دانشجویان به این باور برسند که دانشگاه آماده است تا راه حل مناسبی بیابد.
وی افزود: اگرچه برخی کارشناسان معتقدند کرمی که در غذا دیده شده است کرمی نیست که در داخل برنج یا مرغ پخته یافت شود ولی اصلا در این بخش ورود نکردیم و حق را هم به دانشجویان می دهیم .
دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ظهر چهارشنبه به دنبال مشاهده کرم در یکی از سینی های غذا از گرفتن غذا و خوردن آن خودداری کرده و خواستار حل این مشکل شدند.
این دانشجویان که با گذشت سه روز از این اتفاق، همچنان معترض بودند و استعفای معاون دانشگاه را خواستار شده بودند بامداد امروز پس از 4 ساعت جلسه شبانه با نمایندگان دانشگاه به تحصن خود پایان دادند.
بر اساس توافق نمایندگان شورای صنفی رفاهی دانشجویان با نمایندگان دانشگاه مقرر شد نماینده این شورا بر امور سلف و آشپزخانه نظارت مستمر داشته باشد.
برگزاری جلسات مستمر و ماهانه با معاونان دانشگاه، توزیع وعده صبحانه برای همه دانشجویان مستقر در خوابگاه و تهیه 150 وعده صبحانه برای دانشجویانی که درخوابگاه ساکن نیستند و توزیع وعده ناهار گرم در روز پنج شنبه نیز از دیگر موارد این توافق بود.
دانشگاه صنعتی بابل، شش هزار دانشجو، 200 عضو هیات علمی و بیش از 150 کارمند دارد.
غذای این دانشگاه را یک شرکت بخش خصوصی تامین می کند.
انتهای پیام/