به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان؛پسته دارای مواد غذایی فراوانی است و برای تقویت بیماران و اشخاص ضعیف مناسب است.
پسته مواد مختلفی دارد که شامل پروتئین، آهن، مواد چزب، کلسیم، فسفر، ویتامین 3B ـ 1B ـ A و پتاسیم است.
مغز پسته به علت داشتن آهن خونساز است و کسانی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتماً روزانه مقداری پسته بخورند.
پسته نیروی جنسی را تقویت کرده و برای مغز، آرامش قلب و اعصاب، باز کردن مجاری کبد، معده، سرفه و اسهال خونی و معمولی مفید است.
جوشانده برگ و پوست درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است.پوست سبز پسته دارای خواص زیادی است و در رنگرزی به کار می رود.
برای رفع بوی بد دهان و التیام زخمهای داخل دهان و استحکام لثه ها، دل بهم خوردگی و استفراغ، اسهال و سکسکه مفید است.پوست سفید پسته دارای بواسیر بسیار مفید است .
انتهای پیام/