سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با این ترفندها در زندگی سر دو راهی نمی‌مانید

در زندگی چیزهایی هستند که حواس شما را پرت و حتی بهترین برنامه ها را از مسیر اصلی شان خارج کنند. این وقفه ها در بسیاری موارد جزئی و بی اهمیت هستند، اما در برخی موارد لازم است بلادرنگ به آنها رسیدگی شود.

به گزارش  خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ خیلی از مواقع پر مشغله ترین اعضای تیم، در واقع کار کمتری نسبت به بقیه ی اعضا انجام می دهند. علت این امر این است که او به جای کارهایی که باید انجام می داده، وقت بیشتری را برای مدیریت عوامل حواس پرت کن اطرافش صرف کرده است. اکثر این افراد به طور قطع از استعداد و مهارت های لازم برای انجام کارهایی که به آنها محول می شود برخوردارند، اما نمی دانند زمان خود را چگونه مدیریت کنند.

باید بگوییم تعارض( سردرگمی) به 3 دسته تقسیم می‌شود که هر کدام موجب چندگانگی شخصیت انسان شده و مسیر زندگی فرد را به طور کلی تغییر می دهد.


مثبت در مثبت همیشه مثبت نمی‌شود
دکتر حسین ابراهیمی مقدم روانپزشک درباره انواع تعارض‌ ها گفت: این پدیده به چند بخش تقسیم می‌شود اول تعارض مثبت،که فرد بر سر دو راهی قرار گرفته که هر دو راه خوب است ولی نمی‌داند کدام یک را انتخاب کند. 

وی افزود: دانش‌آموزی را تصور کنیدکه برای تابستان خود دو برنامه ثبت نام در کلاس های تقویتی و پیدا کردن شغل پاره وقت در اولویت قرار دارد، اگرچه این دو کار هر دو مثبت تلقی می شوند اما  دانش آموز را به نوعی با سردرگمی روبرو می کند.

جاذبه‌تان را بیشتر از دافعه تان کنید
مقدم افزود: دسته دوم از تعارض‌ها، منفی‌، منفی یا دافع،‌دافع است. فرد بر سر دو یا چند راهی قرار گرفته که هیچ کدام از آنها را دوست ندارد ولی ناگزیر است در نهایت یکی از آن دو را برگزیند. 

هر روز چیزهای زیادی هستند که برای جلب توجه شما در رقابت با یکدیگر قرار می گیرند، اما این شما هستید که باید پیش از پرداختن به هر یک، مهم ترین ها را شناسایی کنید و سپس به انجامشان بپردازید و به این فکر کنید که چه چیز در زندگی شما از همه مهم تر است.
دو راهی ها را جدی بگیرید
مقدم در ادامه گفت: آخرین نوع تعارض و شاید بدترین نوع آن تعارض‌هایی است که در اصطلاح به آن مثبت، منفی یا جاذب-دافع می‌گویند. در این سردرگمی فرد بر سر دو یا چند راهی مثبت و منفی قرار می گیرد. 

وی اظهار کرد: تعارض جاذب- دافع همانند آهنربا عمل می کند که از دو سو فرد را جذب خود می کند.ویژگی های مثبت که همان قطب مثبت آهنربا است به نوعی با مغز و قوه تخیل فرد می جنگد تا او را از ویژگی های منفی که همان قطب منفی هستند دور کند.

حد و مرزها را بشناسید 
مقدم افزود: بیشترین نوع تعارض جاذب- دافع در ازدواج ها دیده می شود، ازدواج هایی که برخی ویژگی های اخلاقی مثبت از یک سو و ویژگی های منفی از سوی دیگر فرد را با نوعی ابهام و سردرگمی روبرو می کند که مشاوره به پزشک روانشناس در این مرحله بسیار مهم است.

وی ادامه داد: در ازدواج هایی که ویژگی های فرد مورد علاقه تان مانند دو کفه ترازو برابری می کند دختر یا پسر باید با مشورت خانواده، مراجعه به روان شناس و در نظر گرفتن مسائل شخصی بتواند بهترین انتخاب را داشته باشد و شریک آینده زندگی خود را از تمام جهات مورد ارزیابی قرار دهد تا بتواند بهترین انتخاب را داشته باشد.

سرنوشت ما به انتخابمان بستگی دارد
در انتها باید بگوییم که همواره ما در مسیر انتخاب قرار داریم و این امر می‌تواند سرنوشتمان را رقم بزند پس بهترین انتخاب‌ها می‌تواند آینده‌ای روشن را برایمان به ارمغان آورد. 

اکثر ما در خرید،‌ انتخاب دوست،‌همسر، دچار دو گانگی یا سر درگمی هایی می‌شویم اما می‌توانیم با امتیاز دادن به ویژگی های مثبت هر کدام بهترینشان را برای خود برگزیده و یک عمر در آرامش خیال با وجدانی آسوده از انتخاب درست زندگی کنیم.

افراد موفق ممکن است تک تک دقیقه های هر روز خود را برنامه ریزی نکنند، اما پیش از آغاز روز، برنامه ای کلی برای گذران آن دارند. آنها برنامه روزانه شان را مبنای گذران روز خود قرار می دهند و سپس در جهت رسیدن به اهدافشان قدم بر می دارند که این، در نهایت منجر به موفقیت شان خواهد شد. پس اهداف خود را روی کاغذ بیاورید و آن را در معرض دید خود قرار دهید. سپس خودتان را به رسیدن به آنها موظف کنید. با این حال اگر موفق به انجام همه ی آنها نشدید خود را سرزنش نکنید. در عوض روز بعد تمرکز خود را روی اهدافتان بیشتر کنید.

گزارش از آذر رجبی 

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.