سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهواز؛

ویار و بارداری در زنان

جنین دختر ریسک ویار در زنان را 1.5 برابر افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، متخصص زنان و زایمان مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز با بیان علل ایجاد ویار بارداری گفت: تهوع و استفراغ شدید در زنان باردار که باعث کاهش وزن و اختلالات الکترولیتی بدن مادر می شود، را ویار بارداری می نامند. در بیشتر زنان باردار تا هفته 16 بارداری، تهوع و استفراغ خفیف شایع است اما ویار(استفراغ شدید) به دنبال برخی عوامل ایجاد می شود که لازم است مادران باردار این عوامل را به خوبی بشناسند.



مهین نجفیان افزود: از علل ایجاد کننده ویار بارداری می توان به بالارفتن سطح هورمون های بدن طی بارداری اشاره کرد؛ اختلالات تیروئیدی، دیابت بارداری، اختلالات گوارشی، حاملگی مولار، برخی رژیم های شدید غذایی و آسم و آلرژی نیز در ایجاد آن موثرند.

متخصص زنان و زایمان مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز با اشاره به لزوم درمان ویار بارداری، اظهارکرد: احتمالا برخی نژادها و خانواده ها استعداد بیشتری برای ابتلا به این حالت را دارند؛ در حاملگی مولار، چند قلوئی و مادران باردار با سابقه بیماری گوارشی و بیماری تیروئیدی، ویار بارداری و استفراغ شدید بیشتر دیده می شود.

نجفیان افزود: این اختلال قابل درمان و کنترل است و در بیشتر مواقع تا هفته 16 بارداری شیوع دارد و سپس رو به بهبودی پیش می رود. جهت کنترل اختلالات الکترولیتی، سرم تراپی برای مادر باردار انجام می شود و با توجه به کمبود ویتامین B1 در این شرایط، تجویز این ویتامین ضروری است.

وی اظهار داشت: در موارد خفیف تر حمایت تغذیه ای شامل استفاده از زنجبیل و داروهای ضداستفراغ مانند دیفن هیدرامین، دیمن هیدرینات و داکسی لامین سبب بهبود استفراغ بیمار می شود. در موارد شدید تر نیز استفاده از داروهای ضداستفراغ از جمله پرومتازین، متوکلوپیرامید و اندانسترون و... کاربرد دارند.

متخصص زنان و زایمان مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز گفت: بیمارانی که به درمان سرپایی پاسخ ندادند، به بستری در بیمارستان و سرم تراپی و دریافت ویتامین B1 به همراه داروهای ضد استفراغ تزریقی نیاز دارند. انجام سونوگرافی جهت تشخیص حاملگی مولار به عنوان یکی از علل ویار بارداری، ضرورت دارد.

انتهای پیام/و

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.