به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ محسن آذری پور در نشست کمیته بیماری های مشترک انسان و حیوان گفت: به دلیل تبلیغات ناصحیح در خصوص استفاده از لبنیات سنتی و دوغ شتر، تعداد مبتلایان به تب مالت طی سال گذشته در چهارمحال و بختیاری از 223 مورد به 274 مورد افزایش یافت.
وی اضافه کرد: آموزش صحیح اقشار جامعه و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع لبنیات سنتی از جمله اقدامات صورت گرفته برای پیشگیری از بیماری تب مالت است.
آذری پور، با اشاره به نگهداری سگ های گله در روستاها افزود: همین موضوع سبب گزش اهالی و ابتلا به بیماری هاری می شود که در صورت عدم واکسیناسیون و مراقبت های ویژه، مرگ فرد را در پی دارد.
وی اظهار داشت: در سال گذشته 4 هزار و 486 نفر در چهارمحال و بختیاری مبتلا به بیماری هاری شدند که خوشبختانه با انجام واکسیناسیون و مراقبت های ویژه، فوت ناشی از این مورد در استان ثبت نشد.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: هم اکنون 32 مرکز پیشگیری و درمان هاری در سطح استان فعالیت می کند.
آذری پور گفت: بیشترین مبتلایان به بیماری هاری و تب مالت در شهرستان های کوهرنگ و شهرکرد گزارش شده است.
وی افزود: بیماری تب کریمه کنگو، سالک و سیاه زخم از جمله بیماری های مشترک انسان و حیوان است که در چهارمحال و بختیاری کنترل شده است.
انتهای پیام/ک