سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل؛

تولید بیش از 28 هزار تن گوشت قرمز در اردبیل

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد كشاورزی استان اردبیل از تولید بیش از 28 هزار تن گوشت قرمز در استان اردبیل خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ بهلول تكلوی افزود: سالانه در استان اردبیل با 3 میلیون و 880 هزار واحد دامی 28 هزار و 800 تن گوشت قرمز تولید می شود.

وی گفت: این استان در رتبه هشتم كشوری در تولید گوشت قرمز قرار دارد.

تکلوی گفت: این استان همچنین با تولید سالانه 240 هزار تن شیر خام رتبه 14 كشوری را داشته و یكی از مهم ترین استان های كشور در تولید پروتئین های حیوانی است.

وی اظهار كرد: از مجموع تولید گوشت قرمز و شیر استان به ترتیب حدود 13 هزار و 500 تن و 130 هزار تن به مصرف داخل استان رسیده و مازاد آن به صورت های دام زنده و شیر خام از استان خارج می شود .

انتهای پیام/ح

برچسب ها: اردبیل ، تولید ، گوشت ، قرمز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.