وی افزود: اکثر کمیته های فدراسیون دستخوش تغییر شده اند. مسئولان کمیته های: بین الملل٬ روابط عمومی و آموزش تغییر کرده اند. ضمن این که نایب رئیس بانوان نیز برکنار شده و حتی کمیته مهمی به نام کمیته فنی هم منحل شده است.
مربی جودوی کشورمان ادامه داد: سرپرست فدراسیون تنها نایب رئیس آقایان را تغییر نداده. چون به گفته خودش٬ نایب رئیس از سوی وزارت ورزش به وی تحمیل شده است. از سوی دیگر و در ادامه تغییرات سریالی سرپرست٬ دبیر فدراسیون و همچنین خزانه دار نیز برکنار شدند.
سیاحی با بیان این که اکثر اعضای هیات رئیسه فدراسیون در جلسات حاضر نمی شوند٬ در مورد تغییرات در تیم ملی نیز تصریح کرد: در مدت ۴ ماه ۴ مربی در تیم ملی آمده اند و رفته اند. بعد از مربیان ایرانی سراغ یک مربی ازبک رفته اند٬ بدون آن که بروند تحقیق کنند این مربی از چه رزومه و کارنامه ای برخوردار است که البته اهالی جودو این را به خوبی می دانند.
رئیس پیشین هیات جودوی استان تهران همچنین به بی توجهی فدراسیون کنونی به پیشکسوتان جودوی کشور اشاره کرد و یادآور شد: سرپرست فدراسیون در این چند ماه مدام از تکریم اساتید و پیشکسوتان سخن گفته٬ اما هیچ کدام از شعارهای وی محقق نشده اند. تازه کار به جایی رسیده که استاد « کیهان » که یکی از بزرگان جودوی ایران هستند در مصاحبه ای گفته این فدراسیون درست نخواهد شد مگر این که بمبی در آن منفجر شود!
کسب سهمیه های المپیک ۲۰۱۶ ریودوژانیرو برزیل موضوع دیگری بود که سیاحی در مورد آن افزود: سرپرست فدراسیون در حالی از کسب قطعی چهارمین سهمیه المپیک توسط ملی پوشان کشورمان سخن می گوید که هنوز آن دو سهمیه ما نیز قطعی نیست و بستگی به نتایج ورزشکاران کشورمان در مسابقات باکو و قزاقستان دارد. ایشان با بزرگ نمایی و ایجاد جو کاذب در خصوص سهمیه ها به دنبال فراهم ساختن پرونده مثبت و عملکرد خوب برای دوران مدیریت خود در فدراسیون جودو است.
رئیس سابق آکادمی ملی جودو در پاسخ به این سوال که عملکرد نمایندگان جودوی ایران در المپیک ریو را چگونه ارزیابی می کنید٬ اظهار داشت: جودوی ما تا از این حواشی خلاص نشود و به ثبات و آرامش نرسد٬ کسب مدال در المپیک انتظار معقول و منطقی نیست. چون رسیدن به هدف و موفقیت٬ نیاز به زیرساخت های مناسب دارد و با شعار و حواشی و به دنبال منافع شخصی بودن نمی توان به مدال المپیک رسید. هرچند که امیدوارم اتفاقات خوبی در المپیک برزیل رخ دهد٬ اما با این شرایط بعید می دانم.
رئیس پیشین هیات جودوی استان تهران همچنین درباره انتخابات فدراسیون جودو نیز گفت: امیدوارم با تصمیمی که وزارت ورزش در خصوص ثبت نام و متعاقبا برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون گرفته٬ نهایتا با تدبیر وزارتخانه و درایت مدیران٬ شخصی سکان هدایت فدراسیون جودو را برعهده بگیرد که آرامش را به جامعه جودوی کشور بازگرداند و برای این ورزش المپیکی واقع بینانه تصمیم بگیرد.
سیاحی در پایان یادآور شد: سرپرست فدراسیون متاسفانه برخلاف شعارهایی که داده٬ تاکنون تعامل خوبی با وزارتخانه نداشته و حتی تقابل نیز با آنها داشته است. از سوی دیگر٬ وی به سختی در تلاش است که ثبت نام از کاندیداها به تعویق بیفتد تا نهایتا بروزاری انتخابات به آینده موکول شود. سوال اینجاست که دلیل این قبیل کارهای سرپرست فدراسیون چیست و سرپرستی در فدراسیونی که اتفاقا وی از خانواده این ورزش نیز نیست چه امتیازات یا منافعی برای وی دارد؟