سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

احتکار 200 تن زعفران در خانه های دلالان/ قیمت زعفران به ثبات رسید

نائب رئیس شورای ملی زعفران گفت:از 20 روز گذشته قیمت زعفران در بازار به ثبات رسیده است.

غلامرضا میری نائب رئیس شورای ملی زعفران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به وضعیت قیمت زعفران اظهار داشت: از 20 روز گذشته قیمت زعفران در بازار به ثبات نسبی رسیده، به طوریکه اکنون هر کیلو طلای سرخ حداقل 5 میلیون و 450 و حداکثر 7 میلیون تومان است.

وی با اشاره به حباب کاذب قیمت گفت: قیمت وسوسه انگیز زعفران به جایی رسیده که 23 استان کشور بدون برنامه به تولید زعفران مشغول هستند و از طرفی جولان بی حد و حصر دلالان در بازار نیز به حباب کاذب قیمت بیش از پیش دامن زده است .
 
میری با اشاره به آهنگ کند صادرات بیان کرد: با توجه به آنکه دلالان بازار محصول را در دست خود گرفتند و فشارهایی از باب قیمت به صادر کنندگان وارد می کنند،  صادرکنندگان برخی از مشتریان خود را به سبب قیمتهای کاذب از دست داده اند اما نباید فراموش کرد که ادامه این روند منجر به از دست رفتن بازارهای هدف می شود.

نائب رئیس شوای ملی زعفران ادامه داد: براساس آمار وزارت جهاد کشاورزی، مجموع تولید زعفران سال گذشته 310 تن بوده، که طبق آمار گمرگ 50 تن زعفران به بازارهای هدف صادر و 50 تن دیگر در داخل به مصرف رسیده است و حال با  وجود اینکه 200 تن زعفران در بازار مشاهده نمی شود می توان گفت که این مقدار در خانه های دلالان دپو شده است.


*** سیر صعودی صادرات طلای سرخ به آمریکا

در این راستا علی حسینی عضو شورای ملی زعفران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: اکنون در بازار زعفران ثبات نسبی برقرار است و پیش بینی می شود که با ادامه این روند بازار صادراتی از رکود خارج شود و جانی دوباره بگیرد.

وی افزود: در حال حاضر قیمت هر کیلو زعفران بسته به کیفیت 5 میلیون و 700 الی 6 میلیون و 700 هزار تومان است، اما می توان گفت که هنوز هم حداقل یک میلیون تومان با قیمت واقعی خود فاصله دارد.

حسینی ادامه داد: با توجه به حباب کاذب قیمت ها، صادرات روند کندی را طی می کند اما  مطمئنا با متعادل شدن قیمت ها شاهد جهش در  صادرات محصول به بازار های هدف خواهیم بود.

وی با اشاره به صادرات زعفران به آمریکا بیان داشت: صادرات زعفران به آمریکا به روال 8 سال گذشته بازگشته چرا که به طور متوسط هر ماه 100 الی 150 کیلو زعفران به آمریکا صادر می شود و گفتنی است که با اجرای برجام سیر صادرات به آمریکا صعودی شده است.

انتهای پیام/



 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۱۰ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
آقا جان تمام این مشکلات راه حل داره ولی به شرطی که مافیای درونی که الحمدولله !!!!!همه جا هست یکم به نفع مردم فکر کنن همه چی درست میشه .
ناشناس
۱۵:۲۷ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
ایران رود احیا بشه خیلی چیزامون صادر میشه
ترانزیت خاورمیانه میشیم
حیف
ناشناس
۱۳:۱۰ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
اکثر کشاورزا زعفران تو خونه شون دارن برای در امان موندن از دلالان!
کشاورز دلال نیست.
ناشناس
۱۲:۱۲ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
احتکار احتکار احتکار احتکار احتکار احتکار احتکار احتکار احتکار احتکار احتکار احتکار امان از احتکاااااااااااااااارررررررررر
ناشناس
۱۲:۱۲ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
سخنان بسیار بی تاملی زدن ایشون
اولا ک این ک میگن دویست تن درخانه های دلالان احتکار شده توهینی ب بسیاری از کشاورزاست.چون خیلی از کشاورزان هستند ک هنوز تصمیمی ب فروش محصولشون ندارند. شما اجازه نداری اسم کشاورزو بزاری دلال!!!!
کیا رفتن مسوول شدن توی این صنعت؟
دوم اینک آیا اختلاف یک میلیون و پونصد در بازار زعفران میشه ثبات؟؟؟؟
ناشناس
۱۲:۱۲ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
سخنان بسیار بی تاملی زدن ایشون
اولا ک این ک میگن دویست تن درخانه های دلالان احتکار شده توهینی ب بسیاری از کشاورزاست.چون خیلی از کشاورزان هستند ک هنوز تصمیمی ب فروش محصولشون ندارند. شما اجازه نداری اسم کشاورزو بزاری دلال!!!!
کیا رفتن مسوول شدن توی این صنعت؟
دوم اینک آیا اختلاف یک میلیون و پونصد در بازار زعفران میشه ثبات؟؟؟؟
ناشناس
۱۱:۲۲ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
عرضه داشتيد ميرفتيد برند ميساختيد احتكار نمي رفتيد
ناشناس
۱۰:۲۲ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
محتکران را باید شدیدا مجازات کرد تا در کشور ثبات اقتصادی ایجاد شود و باید طوری مدیریت کرد که دلالان فکر احتکار را از سرشان بیرون کنند
ناشناس
۱۰:۰۴ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
سلام
متاسفانه قبح بعضی از گناه ها در جامعه کاملا از بین رفته همانطور که بد حجابی منکر و مخرب است احتکار هم مخرب است اما در جامعه هیچ کس به دروغ احتکار اختلاص و بی عدالتی واکنش نشان نمیدهد و حساس نمیشود اگر ما به عنوان مردم جامعه با غیرت دینی با این نا هنجاری ها برخورد میکردیم اینقدر فساد اقتصادی در کشورمون زیاد نمیشد من خودم از تلوزیون مصاحبه با انبار دار های پیاز رو دیدیم که احتکار کرده بود تا گران شود بعد بفروشد. حاضر بود پیازها گندیده شود اما آنها را نفروشد گران کردن اجناس بلیط قطار هواپیما اتوبوس هتل و..... در شب عید که تقاضا زیاد میشود چه معنی دارد مگه ما مسلمان نیستیم از دینمون چه چیزهاییش رو رعایت میکنیم
ناشناس
۱۰:۰۰ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
کاکل ذرت به جای زعفران
ناشناس
۰۹:۱۲ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
بابا نکنید این کارو دودش تو چش کشاورز میره نکنید