به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کمتر کسی است که از تاثیر ورزش و فعالیتهای بدنی بر سلامت ناآگاه باشد.
ورزش باعث کاهش فشار خون و کلسترول بد میشود و احتمال مسدود شدن شریانها را از بین میبرد.
با ورزش حساسیت بدن به انسولین افزایش پیدا میکند و منجر به بهبود دیابت میشود.
یکی از اثرات ورزش منظم ، کاهش وزن است که خود کلید حل بسیاری از بیماری ها است ودر بیشتر اسناد پزشکی پیاده روی روزانه به مدت 30 دقیقه برای تناسب اندام توصیه شده است و نیازی به حرکات سخت ورزشی نیست.
ورزش از بروز بیماری پوکی استخوان جلوگیری میکند واگر پیاده روی روزانه در فضای باز و مسطح انجام شود؛ ویتامین D موردنیاز بدن نیز به طور کامل از طریق پوست جذب میشود.
ورزش باعث بهبود خلق و خو میشود و ضد افسردگی و استرس است و تنها راه مبارزه با تنشهای زندگی، فعالیت فیزیکی منظم است چرا که باعث ترشح هورمونهای نفرین، دوپامین، سروتونین و اندروفین میشود که عامل اصلی شادی و کاهش استرس هستند.
ورزش باعث افزایش سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگیهای مکرر میشود. ضعف سیستم ایمنی عامل اصلی سرطان، ام اس و ای ال اس است.
ورزش عامل اصلی بارداری موفقیت آمیز و تولد نوزاد سالم است. تحقیقات نشان میدهد که افسردگی پس از زایمان نیز با استفاده از حرکات ورزشی و استفاده از هوای آزاد از بین میرود.
ورزش اکسیر جوانی است و مانند یک داروی ضد پیری قوی عمل میکند و از انحطاط سیستم اعصاب و مغز جلوگیری مینماید ، باعث افزایش حافظه و قدرت یادگیری میشود.
هنگام حرکات ورزشی میزان جریان خون در مغز افزایش پیدا میکند و سیستم اعصاب تحریک میشود و سلولهای عصبی جدید تولید میکند.
ورزش باعث بهبود الگوی خواب شده و سردرد و میگرن را کاهش میدهد.
ورزش باعث افزایش اعتماد به نفس و آرامش میشود.
ورزش منظم دشمن آرتروز و رماتیسم مفصلی است.
حجم ریه همزمان با فعالیت ورزشی افزایش پیدا میکند و بیماریها تنفسی و آسم از بین میروند.
ورزش باعث افزایش کشش و استقامت عضلات میشود که خود عامل حفظ استخوانها و افزایش طول عمر است.
همه ما حتی برای یک بار هم که شده به مطلبی در رابطه با ورزش و نقش آن در سلامتی بر خوردهایم؛ ولی نکته مهم این است که این تیترهای زیبا را در حد شعار ندانیم و باور کنیم که ورزش تاثیر شگرفی بر فیزیک و روحمان دارد.
انتهای پیام/و