سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

«برادر» نمایشی از کسب و کار ایرانی و حلال/ انتظارات مخاطبان بالا رفته است

کارگردان سریال «کیمیا»: کسب روزی حلال و جلوگیری از قاچاق اقلام غذایی، سوژه اصلی ما برای ساخت مجموعه تلویزیونی «برادر» بود.

جواد افشار کارگردان مجموعه تلویزیونی «برادر» در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص جزئیات ساخت این مجموعه مناسبتی گفت: خط کلی داستان سریال «برادر» به نوعی تلاش خانواده حاج کاظم برای امرار معاش از راه کسب و کار حلال و پهن‌کردن سفره سالم است. تقابل خیر و شر و وسوسه‌های دنیوی که می‌تواند تاثیر مستقیمی روی لقمه‌ها و کسب درآمدها داشته باشد، موضوعی است که ما روی آن تمرکز کرده‌ایم و در کنارش مسائلی از قبیل حمایت از تولیدات داخلی و جهت دادن و قانون‌مند کردن واردات اقلام غذایی را نشان می‌دهیم. متاسفانه بحث قاچاق کالا در کشور ما به دلیل ناهنجاری‌هایی که وجود دارد، بسیار زیاد شده است و این به چند بخش کشور اعم از اقتصاد، مالیات و گذرگاه‌های قانونی صدمه می‌زند و از همه مهم‌تر با بهداشت و خوراک مردم سر و کار دارد.

وی در ادامه در خصوص انتخاب بازیگرها و چیدمان آن‌ها برای ایفای نقش در سریال «برادر» بیان کرد: به عقیده من همیشه مهمترین و سخت‌ترین بخش کار، انتخاب بازیگران و چیدمان آن‌هاست. شما باید با یک مهندسی که لحاظ می‌کنید تمام جوانب اخلاق، محبوبیت، توانمندی و ... را در نظر بگیرید. خوشبختانه همیشه من در انتخاب بازیگران مورد لطف خدا قرار گرفته و دوستانم برای بهترین انتخاب کمکم کرده‌اند تا با بهترین بازیگر و بهترین اتفاق را در سریال‌هایم رقم بزنم.
 
افشار با اشاره به اینکه نظرم به سمت بازیگرانی است که از قبل با آن‌ها همکاری کرده‌ام، در خصوص انتخاب بازیگران سریال «کیمیا» برای مجموعه تلویزیونی «برادر» اظهار داشت: در انتخاب بازیگرها همیشه اولویت با کسانی است که از قبل با آن‌ها تجربه همکاری داشتم و ظرفیت‌ها و محبوبیت‌ آن‌ها برای مردم شناخته شده است. عده‌ای از بازیگران این پروژه در «کیمیا» هم همراه من بودند و این امتیاز بیشتری برای بازیگران و من محسوب می‌شود. در تمام دنیا همه کارگردان‌ها و کمپانی‌های فیلم‌سازی، گروه کارگردانی و بازیگری خودشان را حفظ می‌کنند و در قالب و شخصیت‌های متنوعی از آن‌ها استفاده می‌کنند.

کارگردان سریال «کیمیا» درباره مولفه‌های جذابیت مجموعه تلویزیونی «برادر» گفت: اگر بخواهیم کمی به قبل برگردیم، در سریال «مادرانه» هم به نوعی فضای کسب و کار حلال وجود داشت. اینکه لقمه‌های حلال تاثیر مستقیمی روی زندگی آدمی دارد و آلودگی‌ها همیشه همه چیز را آلوده می‌کنند. بنابراین ما در سریال «برادر» به قلم آرش قادری که انصافا به خوبی نوشته شده است، همین خط موضوعی را با ساختاری دیگر در قصه و شخصیت‌های متفاوت‌تر داریم.

وی افزود: تقابل دیدگاه سنتی و مدرن و بلندپروازی جوانان امروزی در قصه، جذابیت چشمگیری برایم داشت و البته از همه این‌ها مهمتر مهر پدری و کانون گرم خانواده «حاج کاظم» و سبک زندگی سنتی و مذهبی بود که من را به سمت قصه «برادر» کشاند.

افشار درباره جذابیت تقابل خیر و شر در قصه سریال «برادر» اظهار داشت: قهرمان و ضد قهرمان، خیر و شر همیشه جزو جذابیت‌هایی است که در قالب درام جای دارد و ما هم در مجموعه تلویزیونی «برادر» آن را در خط داستانی خود دنبال می کنیم.

کارگردان مجموعه تلویزیونی «مادرانه» با بیان اینکه نعمت چگینی از تهیه‌کنندگان جوان و خوش ذوق سیماست، تاکید کرد: سریال «برادر» با همکاری گروهی خلاق و متعهد جلو می‌رود و نعمت چگینی از تهیه‌کنندگان جوان و با انگیزه‌ای است که آینده خوبی را برای تولیدات دیگرش پیش‌ رو دارد.

وی در پاسخ به این سوال که به نظر خودتان مجموعه «برادر» تا چه حد می‌تواند مخاطب تلویزیونی را بعد از لحظه افطار مهمان خود کند، بیان کرد: این بار مسئولیت من سخت‌تر است و انصافا این امر نگرانی ایجاد می‌کند. این را باید بگویم که از این پس دقت‌مان باید بیشتر شود و از تجربه‌های گذشته خود و مابقی همکاران بهتر استفاده کنیم.

افشار با ابراز امیدواری از بازخورد خوب مخاطبان توضیح داد: ما در سریال «برادر» حرف‌ها و قصه خوبی را برای مخاطبان در نظر گرفته‌ایم و امیدواریم که مخاطبان شخصیت‌های قصه را دوست داشته و در شبهای ماه مبارک رمضان بعد از لحظه افطار میزبان ما باشند.



انتهای پیام/



تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.