به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرگ فیلی که در دمای بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد ناچار به سواری دادن به گردشگران شده بود، با واکنش فعالان حقوق حیوانات روبرو شده است.
هزاران نفر با تهیه توماری خواستار توقف تورهای طبیعتگردی بر پشت فیلها در ناحیه انگکور کامبوج شدهاند.
همزمان برگزارکننده این تورها وعده داده استفاده از فیلها در تورهای ساعات گرم روز را کاهش دهد.
با وجود این، امضاءکنندگان تومار از مسئولان ناحیه انگکور کامبوج خواستهاند استفاده از فیلهای در تورهای گردشگری را به طور کامل ممنوع کند.
فیلی که مرگ او باعث این واکنش مردمی شده، در حال سواری دادن به گردشگرانی بود که میخواستند از مجموعه معابد تاریخی انگلور وات دیدن کنند.
آن طور که یکی از مدیران شرکت برگزار کننده این تور گفته، فیل قربانی حدود ۴۵ دقیقه بعد از سوار کردن گردشگران بر پشت خود و طی مسافتی حدود ۲ کیلومتر از پا افتاده و جان داده است.
دامپزشکان علت مرگ او را دمای بالای محیط (حدود ۴۰ درجه) تشخیص دادهاند که به گفته آنها باعث بالا رفتن فشار خون، سکته قلبی، استرس و شوک میشود.
این فیل حدود ۴۰ تا ۴۵ سال سن داشت، که در حقیقت سالهای پایانی عمر برای اکثر فیل های آسیایی است.
در متن این تومار آماده، "خشونت (علیه حیوانات)" معمولا از نظرها دور میماند و به همین علت قادر است "برای عمری رنج و مشقت" برای یک حیوان به همراه داشته باشد، مرگ این فیل باید "ما را از خواب غفلت" بیدار کند.
گروههای فعال حقوق حیوانات، مدتهاست که به نحوه سختگیرانه و خشن آموزش فیلهای که به اسارت درآمدهاند و از آنها برای مقاصد گردشگری یا نمایش در سیرکها بهرهکشی میشود معترضاند.
در همین حال، انجمن خیریه حمایت از حیوانات جهان (World Animal Protection) فیلسواری را در بالای فهرست "تفریحات خشنی" طیقهبندی کرده که افراد در هنگام تعطیلات ممکن است انجام دهند.
این انجمن فهرستی از این نوع "تفریحات" تهیه کرده و تلاش میکند با اطلاع رسانی در این رابطه، از مردم دعوت کند به هنگام سفر و تعطیلات آگاهانه از رفتارهایی که میتواند به اذیت و آزار حیوانات بیانجامد، پرهیز کنند.
همزمان برخی از بنگاههای برگزاری تورهای گردشگری، اعلام کردهاند که چنین تورهایی را از فهرست خدمات گردشگری خود حذف کردهاند.
منبع: فرارو
انتهای پیام/