سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

برگزاری جشنواره غذای سالم برای ترویج فرهنگ تغذیه مناسب

رئیس مرکز بهداشت گیلانغرب از برگزاری جشنواره غذای سالم با حضور شماری از دانش آموزان و بانوان شاغل در دستگاه های اجرایی گیلانغرب خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مریم فتاحی گفت: در این جشنواره یکصد دانش آموز و بانوی شاغل در دستگاه های اجرایی گیلانغرب بیش از 40 نوع غذای سنتی و محلی از جمله آش دوغ، آش رشته، ترخینه، کوپه، دلمه، آش ماست و خورشت ماست به نمایش گذاشتند.

وی افزود: جشنواره ی غذای سالم با هدف ارتقای فرهنگ تغذیه، تاکید بر کاهش مصرف چربی ها و نمک، استفاده از غذاهای پیش گیرنده از دیابت، ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی و با محوریت غذاهای بومی و سنتی برگزار شد.

در پایان این جشنواره 10 نفر از شرکت کنندگان رتبه برتر پخت غذاهای سالم را کسب کرده و به آنها جوایزی اهدا شد.

گیلانغرب در غرب استان کرمانشاه بیش از 72 هزار نفر جمعیت دارد.


انتهای پیام/پ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.