به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ علیاکبر حسنیان در بازدید از واحدهای مرغداری پارسآباد اظهار داشت: به طور متوسط سالانه 900 تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری شرستان پارسآباد تولید و روانه بازارهای مصرف میشود.
وی افزود: توسعه واحدهای مکانیزه و فنی پرورش مرغ گوشتی در این شهرستان با جدیت دنبال میشود و در این زمینه تلاش و اهتمام همهجانبهای داریم تا بتوانیم میزان تولید گوشت مرغ را در شهرستان افزایش دهیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسآباد بیان کرد: در حال حاضر در این شهرستان تعداد واحدهای مرغداری گوشتی دارای پروانه بهرهبرداری 8 واحد فعال بوده که این واحدها ظرفیت 145 هزار قطعه در هر دوره جوجهریزی و در سال 580 هزار قطعه را دارا هستند.
حسنیان تصریح کرد: در حال حاضر بخش مرغداری شهرستان پارسآباد مغان با اشتغال بیش از 50 نفر به صورت مستقیم و 25 نفر به صورت غیرمستقیم و تولید سالانه 900 تن یکی از قطبهای قابل توجه گوشت سفید در استان محسوب میشود.
انتهای پیام/ع